Rowenta Aspirator fara sac Ergo Force Cyclonic RO6723, 750W, 2L, Tub telescopic din metal, Perie de aspirare 2in1, Perie pentru parchet, Spatii inguste, Easy Brush

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator fara sac Ergo Force Cyclonic RO6723, 750W, 2L, Tub telescopic din metal, Perie de aspirare 2in1, Perie pentru parchet, Spatii inguste, Easy Brush de la Rowenta

Ergo Force Cyclonic este un aspirator de inalta performanta care este echipat cu ergosistemul Clean Express pentru confort maxim. Tehnologia avansata ciclonica captureaza mai mult praf in container, reducand intretinerea constanta a filtrelor. Capul de aspirare de inalta eficienta ofera rezultate excelente, cu o economie a energiei de pana la 50%.
Recipient de praf usor de golit si igienic pentru a evita contactul cu praful.
Constructie ergonomica pentru mai mult confort in utilizare.
   
Nivel inalt de colectare a prafului pentru rezultate perfecte de aspirare.
   
Design modern, fara sac ce exprima performanta, calitate si robustete.
   
CAP DE ASPIRARE DE INALTA PERFORMANTA. Gratie capului de aspirare de inalta performanta, Ergo Force Cyclonic asigura o curatare optima atat pe covoare cat si pe podele.
   
MOTOARE DE ECONOMISIRE A ENERGIEI. Performanta de curatare este echivalenta cu cea a aspiratoarelor de putere mare, insa consuma cu pana la 50% mai putina energie.
   
CAPACITATE MARE A RECIPIENTULUI DE PRAF. Ergo Force Cyclonic dispune de un recipient pentru praf de 2L, pentru o autonomie mai mare si goliri mai puțin frecvente.
   
CONFORT IN UTILIZARE. Mai mult confort in utilizare datorita periei pentru praf din dotare.
   
USOR DE DEPOZITAT. Format compact pentru o depozitare usoara.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Aspirator fara sac
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare La retea
Control pe maner Da
Tip suprafata Multi-suprafete
Tip tub Tub telescopic metalic
Eficienta energetica Clasa A
Culoare Rosu/Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate colectare 2 l
Putere 750 W
Lungime cablu 6.2 m
Raza de operare 8.6 m
Nivel zgomot 79 dB
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.