Samsung Aspirator robot Visionary Mapping System, 0.6 l, 1 perete virtual

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Aspirator robot Visionary Mapping System, 0.6 l, 1 perete virtual de la Samsung

Aspirator robot VR10J5051UD/GE Visionary Mapping System, 0.6 l, 1 perete virtual

 

Cartografiere automata, navigatie inteligenta

Cu ajutorul sistemului Visionary Mapping, dotat cu o camera digitala si doua procesoare, modelul VR5051 creeaza o harta completa a casei dumneavoastra si gaseste cel mai eficient traseu de curatare.

 
 

Aspirare puternica a parului lasat de animalele de companie

Aspiratorul Samsung VR5051 aduna in mod eficient parul lasat de animalele de companie datorita designului Samsung unic brevetat. Acesta minimizeaza riscul infasurarii firelor de par in jurul periilor.

 
 

Doar indicati si curatati

Un controler Point Cleaning care va permite sa il ghidati catre locurile de curatat. Doar orientati lumina din fata dispozitivului VR5051. Acesta va urma raza si va curata in timp ce se deplaseaza.

 
 

Intotdeauna incarcat - automat

Cand incarcatura bateriei scade, aparatul se deplaseaza automat la statie pentru a se reincarca. Odata incarcat revine la ultima sa pozitie si continua curatenia.

Timp de incarcare: 120 de minute

 
 

Modul silentios

Modul silentios reduce intr-o masura semnificativa zgomotul de functionare oferind in acelasi timp o buna performanta de curatare. La acest nivel de zgomot puteti vorbi la telefon sau viziona programe TV in timp ce aspirati covorul.

 
 

Protectie virtuala mai buna

Protejati conta deteriorarii sau deplasarii mobila valoroasa sau culcusul animalului de companie folosind Virtual Guard. Activati aceasta functie cu un singur buton si folositi-o pentru a seta spatiile restrictionate.

 
 

Faceti curat cum doriti

Diverse moduri de curatare va permit sa alegeti modul ideal de a curata in diverse situatii. Puteti alege 4 stiluri de curatenie prin modurile Auto, Spot, Max si Manual si puteti programa dispozitivul POWERbot VR5051 cand sa curete folosind modurile One-Time (o data) si Daily Schedule (program zilnic).

Caracteristici Generale

Tip aparat: Robot aspirare

Tip aspirare: Uscata

Putere (W): 40

Baterie reincarcabila: Da

Capacitate colectare (L): 0.6

Autonomie (minute): 90

Tip alimentare: Acumulatori

Accesorii

Stand de incarcare: Da

Specificatii tehnice

Greutate: 3.6 kg

Dimensiuni (W x D x H mm): 423 x 511 x 160

Culoare: Negru/Gri

Nivel zgomot: 70 dB

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.