Robot de aspirare Samsung PowerBot Essentials, CycloneForce, Senzor FullView, 0.7 l, Afisaj LED

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Robot de aspirare Samsung PowerBot Essentials, CycloneForce, Senzor FullView, 0.7 l, Afisaj LED de la Samsung

Robot de aspirare Samsung PowerBot Essentials, CycloneForce, Senzor FullView, 0.7 l, Afisaj LED



 

Absorbtie de 10 ori mai puternica


Cu o putere de absorbtie mare, generata de un motor puternic, aspiratorul Samsung POWERbot Essential aduna praful si murdaria de pe covoare si pardoseli dure, chiar si praful care se ascunde in adancul tesaturii covorului.

 
 

Absorbtie mai constanta


Tehnologia CycloneForce asigura o absorbtie extrema pentru un timp indelungat. Genereaza o forta centrifuga puternica, ce separa murdaria si resturile din aer. Drept urmare, filtrul ramane curat, iar puterea de aspirare se mentine pe o perioada de timp mai indelungata.

 
 

Scanare detaliata si curatare in colturi


Un senzor FullView Sensor™ 2.0 de inalta performanta detecteaza obstacole foarte inguste sau mici pe o zona larga. Cand detecteaza un colt de camera, Powerbot il curata de trei ori, folosind o absorbtie cu 10% mai puternica.

 
 

Curatare rapida si eficienta


Un sistem de cartografiere Visionary Mapping Plus System gaseste traseul optim si dirijeaza aparatul pe acesta pentru o curatare rapida. Cu ajutorul diversilor senzori ai aparatului, precum si cu ajutorul camerei digitale de bord, acesta cartografiaza casa si calculeaza cel mai eficient traseu de curatare.

 
 

Curata mai mult


Modelul Samsung POWERbot Essential are o perie mai lata, astfel incat poate curata suprafete mai mari cu miscari mai putine. Aceasta are o latime de 311 mm, care este cu circa 107 mm mai mare decat periile conventionale de 204 mm, asigurand o curatare mai rapida.

 
 

Roti care trec cu usurinta de obstacole


Rotile Easy Pass™ trec cu usurinta de majoritatea obstacolelor, cum ar fi cabluri sau praguri, astfel ca va continua sa functioneze si in absenta dvs. Rotile sale au un diametru mare, de 105 mm, iar inaltimea corpului fata de pardoseala a fost marita de la 10 mm la 15 mm, astfel incat este mult mai putin probabil sa se blocheze de vreun obstacol.

 
 

Faceti curat cum doriti


Cele 4 moduri de curatare va permit sa alegeti modul ideal de curatare pentru fiecare situatie. Puteti controla puterea de absorbtie si puteti alege intre 3 moduri de curatare: Spot, Manual si Auto.

 
 

Intotdeauna incarcat

Cand incarcatura bateriei scade, aparatul se deplaseaza automat la statie pentru a se reincarca. Odata incarcat, revine la ultima sa pozitie si continua curatenia.

CARACTERISTICI GENERALE


Tip aparat Robot aspirare
Tip aspirare Uscata
Putere (W) 80
Capacitate colectare (L) 0.7
Autonomie (minute) 30
Tip alimentare Acumulator


SPECIFICATII TEHNICE


Greutate 4.3 kg
Dimensiuni (W x D x H mm) 378 x 362 x 135
Culoare Negru
Nivel zgomot 76 dB

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.