Samsung Robot de aspirare VR10M702HUW/GE, 20W, 0.3L, FullView Sensor 2.0, Edge Clean Master, Li-Ion, Wi-fi, Cyclone Force, Timer, mod Turbo, Alb/Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Robot de aspirare VR10M702HUW/GE, 20W, 0.3L, FullView Sensor 2.0, Edge Clean Master, Li-Ion, Wi-fi, Cyclone Force, Timer, mod Turbo, Alb/Negru de la Samsung

Curata puternic locurile greu accesibile

Extra subtire, putere de curatare mai mare

Proiectat cu un corp mai subtire, fara a compromite aspiratia sa puternica. Acesta genereaza o putere de aspiratie de 40 ori mai mare, pentru a aspira praful si murdaria de pe covor si de sub mobila joasa.

Curăță puternic locurile greu accesibile

*Pe baza testelor interne comparativ cu aspiratorul conventional Samsung VR10BTATBB. **Comparativ cu Samsung POWERbot VR9000.

Scaneaza spatiul, detecteaza obstacolele

FullView Sensor 2.0

Un senzor FullView Sensor 2.0 modernizat si de inalta performanta scaneaza si detecteaza obstacole foarte inguste sau mici pe o zona extinsa. In plus, acesta simte colturile camerei si le curata de trei ori mai mult, folosind o putere de aspiratie de 10% mai puternica.

Scanează spațiul, detectează obstacolele

*Genereaza 10% mai multa aspiratie decat modul normal.

 

Curata bine chiar si de-a lungul marginilor peretilor.

 

Edge Clean Master

Edge Clean Master curata marginile si colturile, mai eficient, cu o perie cu peri aspri care este amplasata foarte aproape de partea din fata. Cand atinge un perete, functia Auto Shutter se lasa in jos pentru a crea o bariera care ajuta la colectarea unei cantitati mai mari de praf.

Curăță bine chiar și de-a lungul marginilor pereților.

Intotdeauna putere optima

Controlul puterii

Un control inteligent al puterii inteligente detecteaza tipul de suprafata si genereaza puterea de aspiratie optima. Cand se deplaseaza pe covoare si carpete, motorul genereaza mai multa putere de aspiratie pentru a aspira praful.

Întotdeauna putere optimă

Impiedica infundarea filtrului

CycloneForce

CycloneForce asigura o putere de aspiratie extrema pentru o perioada lunga de timp*. Acesta genereaza o forta centrifuga puternica care extrage murdaria si resturile din aer intr-o camera externa. Deci pastreaza filtrul curat, cu un grad mai mic de colmatare.

Împiedică înfundarea filtrului

* Pe baza testelor interne comparativ cu aspiratorul conventional Samsung VR10BTATBB

Curata o zona mai mare, rapid si eficient

Perie lata

Peria lata curata suprafetele mari mai rapid si mai eficient. Are o latime de 290 mm, care este cu circa 42% mai mare decat periile conventionale de 204 mm, asigurand curatarea unei zone mai mari, cu mai putina deplasare, intr-un timp mai scurt.

Curăță o zonă mai mare, rapid și eficient

Harti & descoperirea celor mai bune trasee de curatare

Visionary Mapping +

Sistemul Visionary Mapping Plus System gaseste si conduce aparatul de-a lungul traseului optim pentru o curatare rapida. Cu ajutorul senzorilor aparatului si al camerei digitale, acesta cartografiaza casa si calculeaza cel mai eficient traseu.

Hărți & descoperirea celor mai bune trasee de curățare
 
*Pe baza testelor interne comparativ cu aspiratorul conventional Samsung VR10BTATBB.

Roți mari

Roti mari

Easy Pass

Rotile Easy Pass imbunatatite depasesc cu usurinta majoritatea obstacolelor, precum pragurile usilor, astfel incat aparatul va continua sa functioneze in absenta ta. Corpul sau se afla la o inaltime de 15 mm de sol, deci este putin probabil sa se blocheze de vreun obstacol.

Alege cea mai buna varianta

Diverse moduri de curatare

Cu diverse moduri de curatare, poti alege cea mai buna metoda de curatare in diferite situatii. Are 3 moduri de curatare*, 3 tipuri de aspiratie, moduri de programare pe care le poti preseta de pana la 7 ori pe saptamana.

Alege cea mai bună variantă
Întotdeauna încărcat

Intotdeauna incarcat

Incarcare automata

Functia de incarcare automata inseamna ca atunci cand bateria este descarcata, se deplaseaza automat la statia de andocare pentru a se reincarca. Odata ce este complet reincarcat acesta se intoarce in ultima locatie si reia curatarea

  

Performanta

 

Viteza de curatare (m/s) 0.32 m/sec

Timp de curatare 30/60 min

Timp de incarcare 240 min

Consum maxim de energie 80 W

Consumul maxim al incarcatorului 50 W

Nivel zgomot 72 dBA

 

Baterie

 

Tip de baterie Li-ion

Robotic SenzorFullView Sensor 2.0

 

Informatii generale

 

Suprafata curatare 288 mm

Culoare punct Airborne

Tip de butoane Touch

Auto-parcare Da

Telecomanda Da

 

Mod de curatare

 

Auto Da

Manual Da

Spot Da

Mod turbo Da

Alta Repetare

 

Colectarea prafului

 

Tip Cyclone Force

Capacitate praf 0.3 ℓ

 

Functii pentru comoditate

 

Sistem Visionnary Mapping Da

Programare Da

Edge Clean Master Da

Intelligent Power Control Da

Easy Pass Da

 

Filtru

 

Eliminare reziduuri Da

Pre-Motor Da

 

Caracteristica speciala

 

Afisaj cu LED Da

 

Specificatii fizice

 

Dimensiuni aparat (L x I x A) 340x97x348 mm

Greutate aparat 4.0 kg

Greutate bruta 7.5 kg

 
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.