Xiaomi Aspirator robot Xiaomi Mi Mop Pro Negru, sistem de navigatie laser LSD, aspirare&spalare simultana, recipient praf 550 ml + recipient 2in1: praf / apa: 300 ml / 220 ml, Li-Ion 3200mAh, 33W, 0.55L

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Xiaomi Aspirator robot Xiaomi Mi Mop Pro Negru, sistem de navigatie laser LSD, aspirare&spalare simultana, recipient praf 550 ml + recipient 2in1: praf / apa: 300 ml / 220 ml, Li-Ion 3200mAh, 33W, 0.55L de la Xiaomi

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro este varianta superioara a Mi Robot Vacuum; este dotat  cu sistem imbunatatit de navigare laser LDS, viteza mai rapida, precizie mai mare, cartografiere mai precisa.




Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro functioneaza cu 3 moduri de curatarea pardoselilor si covoarelor: modul aspirare si spalare in acelasi timp, modul aspirare si modul spalare.
section-3.jpg


Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro are rezervor cu control inteligent, cu monitorizarea nivelului apei in rezervor, pe 3 stadii, o pompa de apa cu senzor micro control , dar si un senzor care indica nivelul apei in rezervor.


Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro
 este inzestrat cu 12 seturi de senzori de inalta precizie, navigare asistata si detectarea mediului inconjurator.


Poti planifica curatenia de la distanta, cu ajutorul telefonului mobil; te conectezi la aplicatie si poti seta ora de curatenie, tarseul, modul de curatenie de la distanta; ai controlul ''la varful degetelor''.


Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro
 suporta interactiunea vocala Xiaoai.
Cel mai recent sistem de mapare cu laser LDS utilizeaza pozitii de calibrare a spatiului analizand pe mai multe nivele, cu algoritmi avansati, pentru a realzia curatenia perfecta in spatiul in care se afla. Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro utilizeaza resursele ergonomic, realizeaza o cartografiere mai rapida si recunoasterea inteligenta a obstacolelor, toate acestea avand un  impact pozitiv asupra performantei dispozitivului:
-aria de scanare de 8 m
-frecventa scanarii spatiului se face la 360 °, de 6 ori / secunda
-frecventa de explorare de 2016 ori / sec
-marja de eroare a masurarii de ≤2%


Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro 
este dotat cu procesor cu patru nuclee Cortex-A7 si un procesor de imagine dual-core Mali400, care ii ofera o putere analiza a spatiului si de calcul enorma. Algoritmul SLAM 161 colecteaza si proceseaza informatii de la senzori, mapand camera in timp real. Prin urmare, ori de cate ori face curatenie, Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro o va face eficient si inteligent.

 

Asistenta pentru curatare programata a Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro are in meniu curatare fixa, curatare zona si reincarcare automata.


Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro
 depaseste obstacole de pana la 2 cm inaltime.

 
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.