Sistem de andocare LG ND1531, USB, Bluetooth, pentru Android, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem de andocare LG ND1531, USB, Bluetooth, pentru Android, Alb de la LG

Acest sistem de andocare LG ND1531, USB, Bluetooth, pentru Android uimeste in primul rand prin aspect. Construit dintr-un material alb si foarte deosebit ca forma, reuseste sa se faca foarte placut in orice ambianta. Pe langa aspect insa, sistemul dispune si de o redare de sunet de exceptie.

 
Calitatea sunetului redat este de exceptie. Inaltele vor veni cu o claritate impecabila in timp ce bassul dispune de tehnologia Bass & Sound Enhancement care te ajuta sa beneficiezi de o acuratete

 

 

 

Caracteristici:

- Beneficiezi de un ton cald. Fiecare melodie va fi perfecta pentru orice ureche si te va face sa simti numeroase emotii si trairi

- Sunet clar si realist. Sunetul este foarte clar si iti ofera posibilitatea sa analizezi fiecare parte a unei melodii

-Conectivitate premium. Iti poti conecta dispozitivul cu usurinta, in doar cateva secunde
- Design deosebit. Designul este o parte foarte importanta, pentru orice dispozitiv ai achizitiona. Designe-ul acestui sistem de andocare este fara doar si poate ideal pentru orice loc. Fiind foarte mic, reuseste sa se integreze cu usurinta in orice ambient si sa fie o metoda deosebita pentru imbogatirea spatiului.

COMPATIBILITATE


Compatibilitate Android


SUNET


Putere RMS (W) 5
Caracteristici speciale Bass & Sound Enhancement


INFORMATII GENERALE


Conectivitate microUSB
USB (incarcare)
Bluetooth 2.1
Dimensiuni(W x H x D) 174 x 174 x 90.5
Altele Compatibil Android

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.