Perle parfumate pentru rufe Lenor Unstoppables Spring 210 g

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

26,87 lei
47,15 lei
47,15 lei
  • Distribuie pe:

Descriere Perle parfumate pentru rufe Lenor Unstoppables Spring 210 g de la Lenor

Perle parfumate pentru rufe Lenor Unstoppables Spring 210g

 
Descopera o noua lume a prospetimii cu Lenor Unstoppables! Perlele parfumate solide folosesc tehnologia Micro Capsulelor, pentru a oferi hainelor tale cel mai durabil si mai proaspat parfum pe care l-ai experimentat.
Pentru a obtine spalarea perfecta, combina puterea de curatare a lui Ariel 3in1 Pods sau Ariel lichid, balsamul de rufe Lenor si perlutele parfumate Lenor Unstopabbles. 
 
Aroma Lenor Unstoppables se activeaza la spalare pentru a oferi un parfum mai puternic care aduce prospetime de fiecare data. Intensificand prospetimea dupa fiecare spalare, Lenor Unstoppables pastreaza mirosul proaspat al hainelor pana la 12 saptamani (in dulap), astfel ca acestea sunt intotdeauna gata de purtat, mirosind a parfumul preferat.
 
Alege si tu perlele Unstoppables Spring daca esti in cautarea aromelor cu accentele florale si fructate. Rasfata-te cu un parfum inedit de flori de portocal si flori de trandafiri, combinate cu parfumuri de durata cu note lemnoase si note florale proaspete care pastreaza senzatia unei zile perfecte de primavara pe toata durata zilei.
 
Pentru o utilizare optima, introduceti Lenor Unstoppables in cuva goala inainte de fiecare spalare si apoi hainele, detergentul si balsamul pentru rufe, conform modului dumneavoastra obisnuit de spalare a rufelor.
 
 
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.