Balsam de rufe Lenor Verbena, 1.44L

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

47,15 lei
26,87 lei
  • Distribuie pe:

Descriere Balsam de rufe Lenor Verbena, 1.44L de la Lenor

Rasfata-ti simturile cu aromele revigorante ale naturii

Creata de experti parfumieri, colectia Lenor inspirata de natura iti ofera o prospetime de durata, care iti bucura sufletul si iti rasfata hainele. Replicand arome revigorante din natura, aceasta colectie numara patru variante de balsam de rufe: Deep Sea Minerals pentru o aroma fresh ca briza marii, Silk Tree Blossom pentru o prospetime florala, Shea Butter cu un parfum catifelat, invaluitor si Wild Verbena pentru simti dansul florilor de verbina salbatica.
 
   
Wild Verbena

Schimbati-va ziua intr-un dans al florilor cu balsamul pentru rufe inspirat din natura Wild Verbena. Inspirat de campuri nesfarsite de verbina salbatica, parfumul proaspat imbina armonios prospetimea citricelor si notele de plante medicinale pentru a va stimula toate simturile.
   
Prospetime inspirata de natura

In natura, reusim sa ne deconectam cu adevarat si sa ne relaxam. Balsamurile de rufe Lenor inspirate de natura ne rasfata hainele cu arome revigorante si ne aduc aminte de linistea si echilibrul naturii, aducand in rufe aromele curateniei si ale prospetimii.
   
Prospetime de durata

Balsamurile din colectia Lenor cu parfumuri inspirate de natura elibereaza treptat prospetimea, ajutandu-te sa te simti relaxata si linistita pe tot parcursul zilei.
   
O senzatie de catifelare

Agentii cu efect de catifelare patrund adanc intre fibrele tesaturii hainelor pentru a le netezi si a le proteja impotriva deteriorarii. Astfel, ajuta hainele sa devina catifelate la atingere si sa se simta ca noi pentru mai mult timp.

CARACTERISTICI GENERALE

Forma/Textura Lichid
Tip rufe Colorate, Albe
Utilizare Rufe umede
Parfum Verbina
Numar spalari 1
Cantitate 1.44 l

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.