Baterie lavoar Hansgrohe Logis 100

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
388,57 lei
Pret 36 Rate Optimo: 14.24 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

HAN71100000

Garantie: 60 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Baterie lavoar Hansgrohe Logis 100 de la Hansgrohe

Gama de baterii Logis este orientata catre tine si catre sentimentul de acasa. De la design, pana la cele mai fine detalii de constructie, fiecare baterie din seria Logis este un exemplar desavarsit. Produsa in Germania de Hansgrohe, se ridica la cele mai inalte standarde de calitate.

baterie Hansgrohe Logis combina cateva elemente esentiale pentru viata moderna: confort si utilizare intuitiva, forma ergonomica si un design care exceleaza prin simplitate si claritate. Datorita acestor caracteristici, seria Logis poate fi corelata cu orice gama de obiecte sanitare pentru un efect modern, cu ambient vizionar.

Designul este clar, cu linii curbate usor curbate, ceea ce il face placut privirii pe care o atrage atat cu bateria pe lavoar, cat si cu bateria pentru cada/dus sau bideu. Forma deschisa a manerului transforma gama Logis nu numai intr-un element vizual puternic, dar si intr-un robinet placut la atingere care va fi folosit cu drag de toti membrii familiei.


Specificatii tehnice Baterie lavoar Hansgrohe Logis 100 crom Pop-Up :
 

  • Producator: Hansgrohe
  • Colectie : Logis
  • Tip Montaj : Pe obiect sanitar
  • Material : Metal cromat
  • Tehnologie: Standard
  • Culoare: Crom
  • Tip de pulverizare: Normal
  • Proiectie: 108 mm
  • Debit maxim: 5 l/min
  • Ventil pop-up
  • Garantie : 60 luni



Tehnologie AirPower
Sistemul inovativ AirPower mixeaza apa cu aerul rezultand o senzatie si un debit delicat. Proportiile de mixare sunt de aproximativ 3 litri de aer si 1 litru de apa, acest aspect oferind un stil mai usor si mai fin!
Datorita tehnologiei AirPower puteti obtine niste jeturi de apa cu totul si cu totul aparte: Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain sau IntenseRain. In plus, tinand cont de proportia de apa utilizata, se realizeaza si o economie considerabila de apa!

ComfortZone
Hansgrohe Logis este o gama vasta ce tinde catre ideea de ComfortZone oferind o selectie variata de inaltimi pentru a fi usor de integrat in orice spatiu si orice tip de proiect.

EcoSmart
Bateriile din gama Logis dispun de tehnologia EcoSmart fiind dotate cu un aerator ce scade consumul de apa pana la 5 l/min (reducere cu pana la 60% a consumului de apa). Parele de dus au in constructie un O-ring cu precizie inalta ce pate asigura un debit de 9 l/min sau in anumite situatii chiar 6 l/min (Crometa 85 Green)

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.