Sistem de dus cu baterie termostatata, Cool Contact, Hansgrohe Croma E280 1 jet

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
3.190,55 lei
Pret 36 Rate Optimo: 116.95 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

HAN27630000

Garantie: 60 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Sistem de dus cu baterie termostatata, Cool Contact, Hansgrohe Croma E280 1 jet de la Hansgrohe

Set de dus compus din: bateria de dus termostatata Cool Contact Ecostat E 15773000, impiedica incalzirea carcasei, facand dusul si mai sigur; para de dus fixa Croma E 280 1jet 26257000, avand dimensiunea capului de 280 x 170 mm, un tip spray: RainAir, articulatie cu bile, reglabil unghi de dus si lungimea bratului de dus de 340 mm; para de dus mobila 26810400 cu suport de dus de mana reglabil in inalțime cu buton de selectare extern, debitul maxim la 3 bar de 15 l / min, presiune de operare min. 0,17 MPa / max. 1,0 MPa si furtunul de dus cu lungime de 160 cm 28276000.

Tehnologie Hansgrohe: Cool Contact - Izolatie integrata pentru preventia supraincalzirii suprafetei, caracteristica importanta, in special, pentru siguranta copiilor;

RainAir - Pulverizare imbogatita cu particule de aer creeaza un jet foarte fin si delicat rezultand un efect de relaxare complet asupra pielii.

Functie de siguranta pentru temperatura apei, care nu depaseste 40°C.

Finisaj crom lucios.

MONTAJ Pe perete
MATERIAL Metal/Plastic
CULOARE Crom
CARACTERISTICI Lucios
FORMA Rotunjita
TIP BATERIE Cu termostat
SERIE SISTEME DE DUS CROMA

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.