Baterii de baie

Baterii de baie cu preturi cuprinse intre 48 lei si 4077 lei

Albatros Robinet instant incalzire apa, putere 3kw, presiune apa 0,04MPA-0,6MPA, capacitate 2-2,5litri pe minut, temperatura ajustabila 30-60 grade, grad protectie la umezeala IPX4, protectie la supraincalzire, sistem de protectie la scurt-circuitelor, incalzirea

 
156,41 lei
in stoc furnizor
Descriere Baterii de baie

Cum alegem bateria de baie potrivita?

Alegerea unei baterii de baie nu e un lucru tocmai simplu, mai ales tinand cont de faptul ca ne dorim ca aceasta sa aiba o durata de viata cat mai indelungata. Este esential ca materialul bateriei sa fie unul de calitate, astfel incat sa fie rezistent si usor de intretinut. De asemenea, culoarea joaca un rol destul de important, nu doar din punct de vedere al design-ului, ci si in ceea ce priveste intretinerea. Astfel, culorile mai inchise sunt mai greu de curatat si intretinut, comparativ cu modelele in culori mai deschise. Din punct de vedere al finisajelor, cele mai comune si calitative baterii sunt cele cu finisaj crom.

Baterie pentru lavoar

Bateriile pentru lavoar sunt cele mai folosite dintre toate tipurile de baterii. Pentru a face alegerea potrivita, trebuie sa tinem cont de tipul de lavoar pe care il avem. Astfel, daca avem un lavoar inalt, e indicat sa optam pentru o baterie cu corp inalt, iar daca mobilierul este incastrat, vom alege o baterie joasa. Din punct de vedere al functionalitatii, e important sa ne indreptam atentia catre baterii care permit reducerea consumului de apa sau a zgomotului intern, dotate cu tehnologii de reglare a temperaturii. 

Baterie pentru cada

Fie ca ai o baie minimalista cu o cabina de dus, sau spatiul ti-a permis sa montezi o cada generoasa, te ajutam sa faci cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de bateria pentru cada sau dus. Unul dintre criteriile esentiale dupa care ne ghidam este modul in care se monteaza bateria. In functie de nevoile fiecaruia, aceasta poate fi incastrata, se poate monta in corpul cazii, pe perete sau de podea. De asemenea, exista baterii pentru cada sau dus cu termostat, care permit mentinerea temperaturii la un nivel constant. Pentru o baie amenajata in stil vintage, iti recomandam bateriile cu dubla comanda, formate din doi robineti, care asigura potrivirea temperaturii cu ajutorul robinetilor. 

Tipuri de montare ale bateriilor pentru baie:

Bateriile pentru lavoar se pot monta in perete, pe blat daca este cazul sau direct pe lavoar. In cazul bateriilor pentru cada, putem vorbi despre montaj incastrat, montaj direct pe corpul cazii, pe peretele de deasupra cazii sau din interiorul cabinei de dus, sau poate fi montata in pardoseala baii. In cazul vaselor de wc cu functie de bideu, se opteaza de regula pentru o baterie incastrata, cu montaj pe perete. Pentru un design modern, poti opta pentru o baterie cu monocomanda montata pe perete sau chiar pe chiuveta.

Cum intretii o baterie de baie?

Tipul de material al bateriei e un factor decisiv in ceea ce priveste intretinerea bateriei de baie. De exemplu, bateriile din inox sunt foarte rezistente si usor de intretinut. La fel de comune sunt si bateriile din granit. De asemenea, pentru evitarea depunerii urmelor reziduale sau de calcar, se recomanda spalarea cu un burete moale si sapun si stergerea ulterioara cu o carpa. In plus, este indicat sa detartram aeratorul in mod regulat.

Care sunt cele mai bune baterii de baie?

Noi iti recomandam gama de baterii pentru baie Grohe, care mizeaza pe calitate germana in ceea ce priveste functionalitatea si design-ul produselor. Catalogul online de oferte Grohe ofera si o selectie de seturi de dus, care includ baterii pentru lavoar, cada si dus. Ai la dispozitie o multitudine de modele de calitate, la preturi avantajoase. Printre cei mai apreciati producatori de pe piata se numara si Kludi sau Hansgrohe, care se diferentiaza prin calitatea premium a produselor sale.