Baterii de bucatarie

Baterii de bucatarie cu preturi cuprinse intre 50 lei si 7127 lei

Baterie Franke Basic, Crom

 
215,65 lei
in stoc furnizor
Descriere Baterii de bucatarie

Bucura-te de oferte la o varietate de modele de baterii de bucatarie cu o constructie robusta si finisaje cromate, rezistente la murdarie! Acestea asigura un aspect imaculat pe un termen indelungat.

Bateriile pot fi montate pe chiuveta sau pe blatul de bucatarie. Acestea sunt insotite de racorduri flexibile pentru alimentare, din inox. Racordurile asigura usurinta si rapiditatea instalarii la alimentarea dubla (rece-cald) a sistemului de aprovizionare cu apa.

Cea mai populara baterie de bucatarie este cea cu finisaj crom, deoarece culoarea face ca robinetul sa iasa in evidenta, iar materialul este rezistent la zgarieturi. Datorita suprafatei sale netede din otel inoxidabil, robinetul este deosebit de igienic, iar ntretinerea se realizeaza cu usurinta prin curatarea regulata a componentelor, cu un detergent neutru.

Bateriile de bucatarie cu dus faciliteaza desfasurarea activitatilor si ofera un control precis al debitului de apa. Fie ca vrei sa speli legumele, sa cureti bazinul sau vasele, para extractabila ofera libertate maxima de miscare in bucatarie. Prin apasarea unui buton, se poate comuta cu usurinta jetul de pulverizare fin cu un jet puternic, in functie de nevoi. De asemenea, datorita tuburilor sanitare interioare separate, apa de la robinet va fi potabila, fara impuritati. Poti alege si un sistem anti-calcar care ofera rezistenta si prelungeste durata de viata a bateriei.

Ai la dispozitie o gama larga de baterii confectionate din materiale durabile, de calitate superioara, la un pret avantajos. Comanda online, simplu si rapid!