Baterie de bucatarie Grohe Minta Touch Electronic, actionare la atingere, pipa L, pipa extractibila, 31360001

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.329,34 lei
Pret 36 Rate Optimo: 85.38 lei/luna
Stoc furnizor limitat
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

GRO31360001

Garantie: 60 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Baterie de bucatarie Grohe Minta Touch Electronic, actionare la atingere, pipa L, pipa extractibila, 31360001 de la Grohe


 



In cursul dezvoltarii GROHE StarLight®, am adus tehnologia noastra de finisare de suprafete la perfectiune, si ne mandrim in atingerea unui grad de rezistenta la zgarieturi de zece ori mai mare decat cea a cromului obisnuit. Pe deasupra, suprafata este foarte usor de curatat: o stergere rapida cu o carpa uscata este tot ce trebuie pentru a mentine aspecvtul lucios al robinetului, chiar si dupa ani de utilizare.

Mai multa flexibilitate in bucatarie: para extractabila va ofera o raza de functionare mai mare, permitandu-va sa umpleti vase, sa spalati legume sau sa spalati cu usurinta vasele si sa ajungeti in toate colturile chiuvetei.



Acest robinet premium vine cu o tehnologie de reglare continua a temperaturii apei si a volumului de apa, asigurand o functionare fara efort a levierului chiar si dupa ani de utilizare.


Cu sistemul nostru anti-calcar SpeedClean, depunerile de calcar de pe robinet, pulverizarea profesionala sau para extractabila de dus nu vor fi niciodata o problema. Toate capetele de pulverizare sunt concepute cu duze flexibile din silicon, necesitand, nu mai mult de o usoara stergere pentru a indeparta orice reziduu calcaros. Dispunand de duze din silicon similare, pipele de scurgere sunt la fel de usor de curatat cu o sterge usoara. Curatarea se va face intr-o clipita, fara nici un fel de frecari obositoare.


Acest robinet este sensibil la atingere: o singura atingere cu partea din spate a mainii, incheieturii sau cotului va activa si dezactiva fluxul de apa, astfel incat sa puteti spala murdaria, vopseaua sau alte reziduuri de pe maini fara a murdari robinetul. Convenabil si igienic: va mentine curatenia in timp ce va permite sa economisiti timp.

Curatarea usoara a vaselor mari: cu aceasta pipa inalta de scurgere, robinetul tau GROHE va sustine orice provocare in bucatarie. Produsele GROHE sunt perfect potrivite nevoilor tale si tuturor cerintelor casei tale - pentru confortul tau maxim.

Flexibilitate completa: miscare extrem de lina in toate directiile pentru o manipulare usoara (de exemplu, comutarea confortabila intre doua chiuvete).

Instalare rapida si usoara: cu instrumentele necesare, acest robinet se instaleaza pe deasupra chiuvetei. Tot ce trebuie sa faceti este sa montati si sa atasati robinetul nou si veti fi gata sa ii dati drumul.

Veti avea acest robinet montat intr-o clipita. Sistemul usor de instalare cuprinde doar cateva parti si este foarte usor de utilizat. Venind cu furtunuri flexibile si un set clar de instructiuni, veti descoperi ca instalarea noului dumneavoastra robinet este foarte simpla.
 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip baterie Chiuveta bucatarie
Tip comanda Monocomanda
Stil Pipa inalta
Tip pipa Pivotanta
Finisaj Lucios
Culoare Crom

DIMENSIUNI

Tip montare Chiuveta
Tip cartus Ceramic
Diametru cartus 46 mm

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.