Baterie de bucatarie Grohe Essence, monocomanda, pipa extractibila, crom, 30270000

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.355,19 lei
Pret 36 Rate Optimo: 49.68 lei/luna
Stoc: Intreaba
Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

GRO30270000

Garantie: 60 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Baterie de bucatarie Grohe Essence, monocomanda, pipa extractibila, crom, 30270000 de la Grohe

Cu sistemul nostru GROHE EasyDock ce include furtunul cu frecare redusa Glideflex si o mica contragreutate din plumb, para se retracteaza lin in pipa. Datorita acestei tehnologii, robinetul este, de asemenea, foarte usor de instalat;
Curatarea usoara a vaselor mari: cu aceasta pipa inalta de scurgere, robinetul tau GROHE va sustine orice provocare in bucatarie. Produsele GROHE sunt perfect potrivite nevoilor tale si tuturor cerintelor casei tale - pentru confortul tau maxim;
Flexibilitate completa: miscare extrem de lina in toate directiile pentru o manipulare usoara (de exemplu, comutarea confortabila intre doua chiuvete).
Un robinet flexibil
Se transforma fara efort prin 36 ° C.

Cap rotativ mare
Pentru o buna functionare.

Capul dusului este automat se retrage in gura de scurgere

SpeedClean
Modul simplu de a bate calcar!

Scoateti confortul cap de dus
Curatarea maxima precizie si putere.

Rapid si usor instalare
   
In cursul dezvoltarii GROHE StarLight®, am adus tehnologia noastra de finisare de suprafete la perfectiune, si ne mandrim in atingerea unui grad de rezistenta la zgarieturi de zece ori mai mare decat cea a cromului obisnuit. Pe deasupra, suprafata este foarte usor de curatat: o stergere rapida cu o carpa uscata este tot ce trebuie pentru a mentine aspecvtul lucios al robinetului, chiar si dupa ani de utilizare.
   
Fie pentru spalarea legumelor, curatarea lavoarului sau  umplerea vaselor - confortabila pipa de scurgere extractabila din metal solid va ofera libertate maxima de miscare in bucatarie. La apasarea unui buton, puteti comuta intre un jet de pulverizare fina si un jet puternic, in orice moment, ceea ce usureaza munca la treburile tale din bucatarie.
   
Acest robinet premium vine cu o tehnologie de reglare continua a temperaturii apei si a volumului de apa, asigurand o functionare fara efort a levierului chiar si dupa ani de utilizare.
   
Cu sistemul nostru anti-calcar SpeedClean, depunerile de calcar de pe robinet, pulverizarea profesionala sau para extractabila de dus nu vor fi niciodata o problema. Toate capetele de pulverizare sunt concepute cu duze flexibile din silicon, necesitand, nu mai mult de o usoara stergere pentru a indeparta orice reziduu calcaros. Dispunand de duze din silicon similare, pipele de scurgere sunt la fel de usor de curatat cu o sterge usoara. Curatarea se va face intr-o clipita, fara nici un fel de frecari obositoare.

Caracteristici

Baterie spălător cu monocomandă
Pipă înaltă
Instalare pentru o singură gaură
Cartuș ceramic GROHE SilkMove® 28 mm
Finisaj GROHE StarLight®
Limitator de temperatură integrat
Limitator de debit ajustabil
Pipă tubulară pivotantă
Unghi de rotire 360°
Pulverizator detașabil cu funcție dublă - buton de comutarea între funcția de aerator și cea de pulverizare
Sistem anticalcar SpeedClean
Valve unic-sens integrate
Comutator: aerator/jet de duș SpeedClean
Cu revenire automată la funcția de aerator
Racorduri flexibile de conectare la apă
Sistem rapid de montare
Protecţie împotriva refluxului
Presiunea minimă recomandată 1.0 bar

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.