Grohe Baterie bucatarie, Chrome, Get, 1/2, monocomanda, pipa inalta, dus extractabil, cartus ceramic, pivotanta, anti-calcar, crom

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
1.412,43 lei
Pret 36 Rate Optimo: 51.77 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

30361000

Garantie: 5 ani

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Baterie bucatarie, Chrome, Get, 1/2, monocomanda, pipa inalta, dus extractabil, cartus ceramic, pivotanta, anti-calcar, crom de la Grohe

Imbunatatirea continua a procesului de placare din ultimii 75 de ani a avut ca rezultat o suprafata robusta si imaculata fiind recunoscuta ca una dintre cele mai bune finisaje din lume. Acest lucru se datoreaza controalelor riguroase ale calitatii si investitiilor sustinute, pentru a va oferi o viata plina de placere.

Pe langa finisajul clasic cromat, GROHE foloseste utilaje de ultima ora, pentru a oferi finisaje de calitate exceptionala. Folosirea procesului de placare cu vapori, asigura o duritate de trei ori mai mare, in urma procesului rezultand finisaje de la aur stralucitor pana la otel inoxidabil. Pe langa duritate, suprafata este si de 10 ori mai rezistenta la zgarieturi, pentru a te bucura de calitatea bateriilor GROHE toata viata.

Cartusul este elementul central al fiecarei baterii si este locul unde sunt amplasate discurile ceramice. Discurile sunt fabricate dintr-un aliaj ceramic certificat spatial, acesta permitand o alunecare de mare precizie. Suprafata de tip oglinda a discurilor este apoi acoperita cu un lubrifiant special cu tehnologie Teflon® pentru o utilizare fara frecare. Manerul bateriei monocomanda este conectat la discuri printr-un element din alama solida pentru o rezistenta si durabilitate maxima. Este esential ca prelucrarea si calitatea acestor parti componente sa fie la cele mai inalte standarde, astfel incat sa ofere performante de neegalat.

Sistemul inovator Grohe QuickFix reduce timpul de instalare cu pana la 40%. Doar urmati instructiunile pas cu pas pentru o potrivire rapida si usoara.

Caracteristici generale

Finisaj Lucios
Tip montare Chiuveta, Pe blat
Tip baterie Pipa inalta, Pipa independenta
Tip comanda Monocomanda
Tip pipa Pivotanta
Material baterie Metal
Utilizare Chiuveta bucatarie

Altele


Diametru orificiu (mm) 1/2''
Diametru cartus (mm) 35
Lungime pipa (mm) 236
Unghi de rotire (grade) 140
Orificii montare baterie 1
Culoare Argintiu
Alte detalii GROHE StarLight, GROHE SilkMove, SpeedClean, GROHE EasyDock, GROHE QuickFix, cu limitator de temperatura, resetare automata la jet laminat

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.