OSRAM Bec H7 Night Breaker Laser Next Generation +150% 12V 55W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
66,99 lei
Pret 36 Rate Optimo: 2.46 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

5,00 / 2 reviews
Cod:

64210NL-01B

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Bec H7 Night Breaker Laser Next Generation +150% 12V 55W de la OSRAM

Lumina este remarcabila, depasiti conventionalul. Lampile OSRAM Night Breaker Laser sunt ideale pentru soferii care stiu ce diferenta mare face lumina puternica pe drumuri intunecate, pe stradute sau in suburbii. Fabricate cu ajutorul tehnologiei invoatoare de abiatie cu laser, acest lampi va ofera intotdeauna lumina stralucitoare pe sosea. Fiecare lampa cu halogen OSRAM este proiectata cu un singur scop, sa reduca disconfortul creat de o lumina slaba cat mai mult. OSRAM NIGHT BREAKER LASER noua generatie: Cele mai stralucitoare becuri cu halogen OSRAM H7 intr-o cutie duo.Pana la 150% iluminare mai luminoasa pentru masina dvs. datorita tehnologiei de ablatie laser de ultima ora.Un fascicul de pana la 150 m lungime pentru o vizibilitate mai buna si o lumina alba de 20% pentru un aspect actual.Vedeti inainte si reactionati mai devreme la condus, datorita unui bec puternic cu halogen.Realizat in Germania / SUA de inalta calitate: CARACTERISTICI GENERALE Tip produs BECURICARACTERISTICI TEHNICE Soclu H7Tehnologie Halogen
Vezi mai mult

  • General
    • Soclu
      H7

Opiniile clientilor despre OSRAM Bec H7 Night Breaker Laser Next Generation +150% 12V 55W

Rating general:
5
5 (2)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

REX - Scor: 5/5 | acum 2 ani
OSRAM Bec H7 Night Breaker Laser Next Generation +150% 12V 55W

Este ce trebuie sa fie. Merita!

produs cumparat de la Badabum.ro.
Adrian Petre (București) - Scor: 5/5 | acum 2 ani
OSRAM Bec H7 Night Breaker Laser Next Generation +150% 12V 55W

Da,cred ca sunt cele mai bune becuri ,am făcut comparație cu toate becurile de la Philips, și lumina este mai puternica,dar a ieșit și osram 200% și cred ca este mai bun!

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.