Philips Bec reflector incandescent, soclu E27 75 W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Bec reflector incandescent, soclu E27 75 W de la Philips

Iluminare speciala

Lampa PAR colorata este conceputa pentru iluminare in cadrul evenimentelor, cat si pentru restaurante, sali de dans, discoteci, fantani si spectacole de "sunet si lumina". Gratie constructiei din sticla presata si rezistentei la apa, aceasta lampa este ideala pentru utilizare in interior si exterior.

Pentru anumite aplicatii 
Becurile incandescente pentru uz special Philips sunt proiectate pentru anumite aplicatii. Becurile pentru iluminarea generala a casei sunt disponibile in gamele de becuri Philips cu halogen, economice si LED.

 

Caracteristicile unui bec
Forma Reflector    
Soclu/fiting E27    
Tensiune 230 V    
Putere reglabila Da    
Consum de energie
Putere 75 W    
Eticheta de eficienta energetica E    
Rezistenta
Durata de viata a lampii 1000 ore    
Durata medie de viata (la 2,7 h/zi) 1 an(i)    
Dimensiunile becului
Inaltime 116 mm    
Latime 80 mm    
Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.