Philips Set starter nou-nascut SCD371/00, Classic+ (nou)

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Set starter nou-nascut SCD371/00, Classic+ (nou) de la Philips

S-a dovedit clinic ca reduce colicii si disconfortul*

Usor de curatat pentru o igiena perfecta

Sistem anti-colici dovedit pentru reducerea colicilor*

Sistem anti-colici dovedit pentru reducerea colicilor*

Fata de alte biberoane, sistemul anti-colici dovedit clinic este acum integrat in tetina, ceea ce face mai simpla asamblarea corecta a biberonului. In timp ce hranesti bebelusul, supapa unica de pe tetina se deschide pentru a permite aerului sa intre in biberon in loc de a intra in stomacul bebelusului.

Agitatia este redusa, in special pe timpul noptii

Somnul si alim. sunt vitale pentru sanat. si feric. bebelusului. A fost efect. un studiu clinic pt. a afla daca designul biberonului pentru sugari afect. „comportamentul sugarului”. S-a demonstrat ca biber. Philips Avent Classic reduce in mod semnif. agitatia cu aproxim. 28 de min. pe zi, fata de biber. de comparatie (46 de min. in loc de 74 de min., p=0,05). Ac. lucru este valabil in special noaptea.**

Agitaţia este redusă, în special pe timpul nopţii
Bebeluşul controlează fluxul laptelui pentru regurgitaţie, eructaţii şi gaze intestinale reduse

Bebelusul controleaza fluxul laptelui pentru regurgitatie, eructatii si gaze intestinale reduse

Supapa unica a tetinei se ajusteaza dupa ritmul de hranire al bebelusului tau. Laptele va curge in ritmul ales de bebelusul tau, reducand astfel supra-hranirea, regurgitatia, eructatiile si gazele intestinale.

Fara scurgeri pentru o hranire placuta

Noul biberon Classic+ este conceput pentru a preveni scurgerile din timpul hranirii, pentru o experienta de hranire cu adevarat placuta.

Fără scurgeri pentru o hrănire plăcută
Uşor de ţinut

Forma ergonomica pentru manevrare usoara

Datorita formei unice, biberonul este usor de tinut si de strans in orice directie, pentru confort maxim, chiar si pentru manutele bebelusului tau.

Gat larg si doar cateva piese pentru curatare facila

Avand doar 4 piese, un gat larg si colturi rotunjite, biberonul nostru este usor de curatat rapid si bine. Poti sta linistit stiind ca biberonul tau este cu adevarat curat in foarte putin timp.

Gâtul larg al biberonului, cu colţuri rotunjite, facilitează curăţarea
Compatibil cu gama Philips Avent

Compatibil cu gama Philips Avent

Biberonul Philips Avent Classic+ este compatibil cu majoritatea gamei Philips Avent. Iti recomandam sa utilizezi biberonul Classic+ numai cu tetine Classic+

Cap de periuta curbat special si varf profilat

Capul de periuta curbat special si varful profilat ating colturile tuturor tipurilor de biberoane, tetine si echipamente de hranire, pentru curatare temeinica.

Cap de periuţă curbat special şi vârf profilat
Debite diferite ale tetinelor disponibile

Debite diferite ale tetinelor disponibile


Gama de biberoane Philips Avent Classic+ ofera debite diferite ale tetinelor pentru a tine pasul cu cresterea bebelusului. Retine ca indicatiile de varsta sunt aproximative, deoarece bebelusii se dezvolta in ritmuri diferite. Toate tetinele sunt disponibile in pachete duble: nou-nascut, debit lent, mediu, rapid si variabil si hrana consistenta.

Fara BPA

Conform directivei UE (2011/8/UE), biberonul Philips Avent Classic+ este confectionat din materiale fara BPA (polipropilena).

Material

Biberon Polipropilena, Fara BPA*
Tetina Silicon, Fara BPA*

Include

Perie pentru biberon si tetina 1, buc.
Suzeta transparenta 1, buc.
Biberon 4, buc.

Biberon: Material Fara BPA*
Design: Design biberon Gat larg, Forma ergonomica

Usor de utilizat

Utilizarea biberonului Usor de curatat, Usor de tinut
Usor de utilizat Usor de tinut, Pot fi utilizate in cuptorul cu microunde si pot fi spalate la masina, Usor de asamblat, Usor de curatat

Etape de dezvoltare: Etape 0-12 luni

Functii

Dovedit clinic sistem anti-colici dovedit clinic
Tetina Se adapteaza la ritmul de hranire, Incepere usoara a hranirii

Confort: Capacitate 4, mililitru
Caracteristici: Pot fi sterilizate Da
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.