Philips Set nou-nascut Clasic Avent SCD293/00

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Set nou-nascut Clasic Avent SCD293/00 de la Philips

Sterilizeaza, colecteaza si hraneste

Alaptarea devine usoara

Pozitie de colectare a laptelui matern mai confortabila datorita designului unic

Pompa pentru san are un design unic, astfel incat laptele curge direct de la san in biberon, chiar si atunci cand esti asezata drept. Aceasta inseamna ca poti sta asezata mai comod atunci cand utilizezi pompa: nu este nevoie sa te apleci inainte pentru a te asigura ca tot laptele ajunge in biberon. O pozitie de sedere comoda si o stare relaxata in timpul utilizarii pompei ajuta in mod natural colectarea mai usoara a laptelui.

Poziţie de colectare a laptelui matern mai confortabilă datorită designului unic
Începere naturală a hrănirii datorită formei de sân a tetinei mari

Incepere naturala a hranirii datorita formei de san a tetinei mari


Tetina mare ce imita forma mamelonului face posibila hranirea similara cu alaptarea si faciliteaza capacitatea bebelusului tau de a combina alaptarea cu hranirea de la biberon.

Petale unice pentru o tetina moale, flexibila, fara aplatizare


Petalele din interiorul tetinei sporesc delicatetea si flexibilitatea fara aplatizarea tetinei. Bebelusul tau se va bucura de o hranire mai confortabila si mai satisfacatoare.

Petale unice pentru o tetină moale, flexibilă, fără aplatizare
Adecvat pentru toate biberoanele cu gât îngust şi larg

Adecvat pentru toate biberoanele cu gat ingust si larg

Sterilizatorul a fost conceput sa fie compatibil atat cu biberoanele cu gatul larg, cat si cu cele cu gatul ingust, precum si cu diverse pompe de san si accesorii. Aceasta iti ofera libertatea de a alege biberoanele si accesoriile cele mai potrivite pentru copilul tau. La capacitate maxima poate steriliza sase biberoane Philips Avent de 11 oz/330 ml.

Dimensiune reglabila

Multumita dimensiunii sale reglabile, acest sterilizator Philips Avent 3 in 1 se potriveste perfect articolelor pe care doresti sa le sterilizezi si ocupa putin spatiu in bucatarie. Functionalitatea 3 in 1 iti ofera: 1) Configuratie de dimensiuni mici pentru sterilizarea suzetelor 2) Configuratie de dimensiune medie pentru sterilizarea pompelor de san, farfuriilor pentru copii mici, cutitelor si furculitelor 3) Configuratie de dimensiuni mari pentru sterilizarea a pana la 6 biberoane

Dimensiune reglabilă
Pernă moale de masaj pentru o senzaţie de căldură

Perna moale de masaj pentru o senzatie de caldura

Perna noastra de masaj are o textura noua catifelata care confera o senzatie de caldura pe piele pentru o stimulare comoda si delicata a fluxului de lapte. In timpul pomparii, aceasta simuleaza in mod delicat actiunea de supt a copilului tau pentru o stimulare naturala si o eficienta clinica dovedita. Perna moale de masaj este creata pentru a se potrivi in mod confortabil pentru majoritatea mamicilor. O perna mai mare este disponibila separat, daca este necesara (disponibilitatea poate varia in functie de tara).

Sterilizarea cu abur natural distruge 99,9% din germenii daunatori

Sterilizarea protejeaza copilul tau de bacteriile daunatoare pana cand sistemul sau imunitar devine suficient de puternic. Sterilizatoarele Philips Avent utilizeaza metoda din spitale a sterilizarii cu abur, care este rapida, usoara si eficienta, fara a se folosi substante chimice. Continutul ramane steril pana la 24 de ore in cazul in care nu este deschis capacul.

Sterilizarea cu abur natural distruge 99,9% din germenii dăunători
Material

Biberon Polipropilena, Fara BPA*
Pompa pentru san Fara BPA*, Polipropilena

Include

Sterilizator 3 in 1 1 bucata
Perie pentru biberon si tetina 1, buc.
Tetina extra-moale pentru nou-nascut 2, buc
Disc de sigilare pentru depozitarea laptelui 1, buc.
Tampoane de unica folosinta pentru sani pentru zi 2, buc.
Tampoane de unica folosinta de noapte pentru sani 2, buc.
Biberon Natural de 4 oz 2, buc.
Biberon Natural de 9 oz 2, buc.
Suzeta din silicon 3, buc.
Capac igienic, cu aplicare rapida 3, buc.
Clesti 1, buc.
Corpul pompei pentru san cu maner 1, buc.

Etape de dezvoltare

Etape 0 - 6 luni

Functii

Nu este necesara aplecarea in fata Asaza-te intr-o pozitie comoda
Perna moale de masaj Stimulare delicata

Alimentare

Tensiune 220V, V

Compatibilitate

Compatibil cu gama Philips-Avent Da
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.