Pegas Bicicleta Soim 2in1 Galben

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
713,90 lei
Pret 36 Rate Optimo: 26.17 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

SOIM121GLB

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Bicicleta Soim 2in1 Galben de la Pegas

Descriere

Șoim a evoluat și devine o bicicletă care trece cu succes granița dintre vârste. Designul modular permite transformarea bicicletei dintr-una fără pedale într-o bicicletă în toată regula. Copiii pot dobândi și își pot îmbunătăți balansul pe două roți cu bicicleta în formatul fără pedale și apoi pot face trecerea naturală la pedalat prin adăugarea transmisiei. Practic, Șoim 2in1 este un vehicul pe două roți care se poate transforma odată cu creșterea copilului dintr-o bicicletă fără pedale într-una cu pedale. Datorită sistemului ingenios de construcție a bicicletei, se pot înlătura cu ușurință pedalele și lanțul și bicicleta devine una fără pedale. Apoi, când copilul a ajuns la un grad de echilibru corespunzător corelat cu creșterea lui, se poate adăuga cu ușurință transmisia (lanț și pedale). Șoim 2in1 are în vedere siguranța copilului cât și dezvoltarea lui armonioasă în ceea ce privește echilibrul pe bicicletă. Este o bicicletă care urmărește îmbunătățirea mobilității celor mici și este ideală pentru învățarea mersului pe două roți la vârste fragede.

Geometria bicicletei este în acord cu relațiile anatomice ale unui copil cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani: lungimea bicicletei, lungimea ghidonului sau reglarea șeii sunt aspecte care convin excelent pentru ca bicicleta să poate fi folosită într-o notă totală de confort, fătă a solicita diverse părți ale corpului.




Recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 3 ani și 5 ani


*design 2in1 - dintr-o bicicletă fără pedale se poate transforma într-una cu pedale

*roți de 12 inch

* frână (retropedalare pe spate și U-brake pe față)

*greutate redusă - 8kg (pentru modul complet) și 6,5kg (pentru modul ”fără pedale”)

*manetă frână adaptată pentru copii

*cric adaptat bicicletei

*manșoane ergonomice cu retenție sporită a palmei

*scule incluse pentru montare și transformare

*construcție solidă din oțel

* șa confortabilă cu design adaptat

pentru vârste cuprinse între 3 și 5 ani

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.