Blender Tefal Blendeo+ BL2C0130, 450W, 1.25L, 2 viteze, Functie Pulse, maruntire gheata, 4 lame detasabile, alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Blender Tefal Blendeo+ BL2C0130, 450W, 1.25L, 2 viteze, Functie Pulse, maruntire gheata, 4 lame detasabile, alb de la Tefal

Blender Tefal Blendeo+ BL2C0130, 450W, 1.25L, 2 viteze, Functie Pulse, maruntire gheata, 4 lame detasabile, alb

Incearca o noua experienta de mixare

Blenderul Tefal Blendeo+ ofera o mixare rapida si usoara datorita functiilor sale avansate. Acesta este capabil sa zdrobeasca gheata in mai puttin de un minut datorita lamelor foarte ascutite si rezistente. De asemenea, blenderul beneficiaza de un sistem de blocare Smart Lock ce permite detasarea lamelor pentru o curatare rapida si usoara.

Blenderul Tefal Blendeo+: Lame din inox pentru performante de lunga durata

Blenderul Tefal Blendeo+ ofera o mixare rapida si usoara. Acesta poate marunti cuburile de gheata in mai puttin de un minut datorita lamelor foarte ascutite si rezistente. Sistemul de blocare Smart Lock permite detasarea lamelor pentru o curatare rapida si usoara. Personalizeaza-ti retetele favorite cu ajutorul butonului de selectare a celor 2 trepte de viteza + Functia Pulse. Recipientul de mixare ofera o capacitate generoasa, ideala pentru intreaga familie, si un recipient de masurare pentru dozare perfecta, in functie de fiecare reteta.

 

Smart lock

Lamele detasabile beneficiaza de sistemul Smart Lock 100% sigur impotriva scurgerilor si o curatare rapida si usoara.

 

Rezultate personalizate

Butonul ergonomic de selectare a celor 2 trepte de viteza + Functia Pulse iti va permite sa-ti personalizezi retetele in functtie de preferintele tale.

 

Puternic si eficient

Blenderul compact Blendeo+ beneficiaza de o putere de 450 W pentru o mixare perfecta si rapida, indiferent de ingredient.

 

Functia de zdrobire a ghetii

Zdrobeste gheata  in mai putin de un minut datorita Functiei Pulse si a lamelor de inox performante.

 

Recipient de mare capacitate

Recipientul de 1.5 L ofera o capacitate totala utila de 1.25 L si dispune de un recipient de masurare integrat in capac pentru o dozare perfecta a ingredientelor, in functtie de preparat.

 

DuraForce

Tehnologia DuraForce comnina 5 elemente cheie, esentiale pentru o mixare perfecta: Expertiza, Tehnologia de zdrobire a ghetii, Sistemul de racire cu aer, Lamele durabile ZelKrom, Reparabilitatea timp de 10 ani.

 

Sistem de racire 

Acesta ofera o fiabilitate sporita motorului datorita fluxului de aer ce-l raceste, astfel ca poti folosi blenderului continuu timp de 3 minute, fara a se supra incalzi.

 

Recipient de masurare

Acesta iti va permite sa dozezi si sa adaugi cu usurinta ingredientele in functie de preferintele tale, fara a opri aparatul.

 

Lame Zelkrom

Lamele blenderului sunt confectionate dintr-un material foarte rezistent ce ofera performante de top.

 

Picioruse cu sistem de prindere pentru fixare ridicata

Acestea ofera o stabilitate imbunatatita in timp ce mixezi ingrediente dure sau zdrobesti gheata.

Produs reparabil timp de 10 ani

  • Conceput pentru a fi usor de reparat;
  • Livrare rapida a pieselor de schimb si un cost redus al transportului, timp de 10 ani;
  • 6500 centre de reparatii la nivel mondial.

 

 

Vezi mai mult


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.