Blitz Nikon SB-5000 Speedlight

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Blitz Nikon SB-5000 Speedlight de la Nikon

SPEEDLIGHT PROFESIONAL PENTRU PERFORMANTE DE ILUMINARE FARA SEAMAN

Fiind proiectat pentru a satisface cerintele profesionistilor care lucreaza pe teren sau in studio, SB-5000 este un Speedlight i-TTL compatibil cu aparatele foto DSLR in format FX si DX. Acest Speedlight functioneaza ca unitate de blit montata pe cupla de accesorii, ca dispozitiv de comanda fara fir sau ca unitate la distanta si face parte din Sistemul creativ de iluminare Nikon. Acesta este primul Speedlight de la Nikon care poate fi comandat fara fir prin radio, eliminand nevoia unei linii de vizare directe intre master si slave si crescand fiabilitatea cand se fotografiaza in lumina puternica a soarelui. Pentru situatii in care sunt necesare declansari rapide, noul sistem de racire incorporat de la Nikon creste numarul de declansari consecutive si elimina intreruperile inutile. Printre alte caracteristici, mentionam numarul de ghid de 34,5 si intervalul de zoom larg, in format FX, de 24-200 mm (14 mm cu panou larg). Comenzile si meniurile eficientizate asigura o operare cursiva, iar designul compact si usor este conceput pentru o utilizare confortabila cand este montat pe aparatul foto. Trei modele de iluminare ofera controlul total asupra acoperirii blitului, pentru medii de fotografiere specifice. Panoul cu unghi larg incorporat, placa reflectoare inclusa si capacul de difuzie furnizat se combina cu filtrele de culoare optionale de la Nikon pentru a va extinde si mai mult optiunile creative.

 

CONTROL IN SITUATII DIFICILE: ILUMINARE AVANSATA FARA FIR, COMANDATA PRIN RADIO

 

Fiind construit pentru a iesi invingator in situatiile de fotografiere dificile, SB-5000 accepta integral noua functie de comanda radio in Sistemul creativ de iluminare Nikon. Acum puteti actiona configuratii simple sau multiple de blituri, utilizand SB-5000 si telecomanda fara fir WR-R10. Abilitatea unitatii SB-5000 de a raspunde in mod flexibil la dificultatile de iluminare la distanta va permite sa creati si sa controlati aproape orice configuratie de blituri, inclusiv aranjamentele multiple complexe.

Unitatea este pe deplin compatibila cu comenzile optice, ceea ce inseamna ca dispozitivele Speedlight clasice inca pot fi utilizate pentru configuratii cu blituri multiple.

DISPOZITIVUL SPEEDLIGHT PROFESIONAL CARE RAMANE RECE DUPA PRIMA, A DOUA, ... A N-A DECLANSARE

 

De la covorul rosu pana la pista de curse, SB-5000 este proiectat sa ramana rece in conditii solicitante. Pentru a putea face fata situatiilor cu declansari rapide, SB-5000 incorporeaza noul sistem de racire pentru Speedlight de la Nikon – o premiera mondiala* in controlul temperaturii printr-un sistem integrat in unitatile compacte atasabile. Rapid si fiabil, are capacitatea extraordinara de a efectua 120 de declansari la intervale de 5 secunde sau 84 de declansari la intervale de 3 secunde. Peste 100 de cadre consecutive pot fi inregistrate cu blitul functionand la putere maxima. 

CONSTRUCTIE COMPACTA, COMENZI ORDONATE

Fiind mai usor decat predecesorul sau si mai intuitiv de operat, SB-5000 a fost reproiectat cu gandul la comoditate. Veti observa diferenta de indata ce veti monta un SB-5000 pe aparatul foto sau cand veti impacheta unul in geanta de voiaj: corpul compact al blitului cantareste doar 420 g. Panoul de control ordonat permite afisarea informatiilor pe un format mare, usor de citit. Selectorul multiplu rotativ si butonul „i” ofera accesul rapid la functiile utilizate frecvent sau la cele personalizate: de exemplu, butonul „i” afiseaza instantaneu setarile cheie ale blitului pentru fotografierea cu un blit sau pentru iluminarea avansata fara fir, sub forma de lista.

CARACTERISITICI GENERALE

Compatibil cu Nikon SLR format FX si DX
Tip montare Surub
Dimensiuni (W x D x H mm): 73 × 137 × 103.5
Greutate (Kg) 0.420

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.