Boiler electric Ariston Velis PLUS Evo 100 EU, 2 x 1500 W, 100 l, 0.8 Mpa, Functie ECO EVO, Izolatie termica, Doua rezervoare, Protectie electrica IPX4, Display LCD, Instalare V/O, Metalic argintiu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Boiler electric Ariston Velis PLUS Evo 100 EU, 2 x 1500 W, 100 l, 0.8 Mpa, Functie ECO EVO, Izolatie termica, Doua rezervoare, Protectie electrica IPX4, Display LCD, Instalare V/O, Metalic argintiu de la Ariston

Afisaj tactil blue tech
Afisajul tactil inteligent Blue Tech furnizeaza informatii cu privire la numarul de dusuri disponibile, timpul de asteptare, programarea zilnica.

Numarul de dusuri disponibile
Velis Evo Plus si Velis Evo Plus Wi-Fi sunt primele incalzitoare de apa plate ce afiseaza pe ecran in mod clar numarul de dusuri disponibile.

Timpul de asteptare
Incalzitorul te informeaza asupra timpului de asteptare pana la urmatorul dus. Acesta este afisat intotdeauna pe ecran.

Programare zilnica
Prin intermediul interfetei de afisare, poti programa cu usurinta si precizie urmatorul moment la care doresti sa ai apa calda pregatita, precum si temperatura acesteia. Se pot programa pana la doua momente diferite pe zi.

Design italian pentru integrare inteligenta
Velis Evo Plus combina perfect finisajele metalice cu linii fine, pentru a te bucura si in baie de eleganta unui design italian, usor de integrat vizual in decor.

Confort
Velis Evo este gama Ariston de incalzitoare electrice de apa cu forma plata, ce combina toate elementele menite sa iti asigure un nivel maxim de confort – de la designul cu adevarat deosebit pana la performante superioare, functii inteligente si durabilitate sporita. In plus, pachetul de functii si sisteme ABS cu care este dotat asigura atat siguranta ta cat si a incalzitorului.

Confort dublu:
Sistemul inovator cu doua rezervoare, specific modelelor din gama Velis, asigura o incalzire mai rapida a apei. Fiecare rezervor este dotat cu un element individual de incalzire si deci poate functiona independent, astfel incat sa ai intotdeauna la dispozitie apa calda necesara.

Flexibilitate sporita pentru integrare in orice spatiu disponibil
Avand doar 27 cm adancime si posibilitatea de a fi montat pe verticala sau pe orizontala, gama Velis Evo iti ofera o flexibilitate deosebita in gasirea locului potrivit pentru incalzitorul de apa si integrarea acestuia in spatii limitate.

Putere: 2 x 1500 W

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Boiler electric
Destinat pentru Incalzire electrica
Utilizare Rezidential
Tip boiler Cu acumulare
Capacitate 100 l
Sursa de energie Electricitate
Tip montare Verticala, Orizontala
Suprafata de montare Perete
Numar serpentine Fara serpentine
Tip panou de comanda Touch screen, Electronic
Eficienta energetica Clasa B
Material protectie rezervor Email, Titan
Functii Display LCD, ECO
Protectie supraincarcare
Supapa de siguranta
Anod de magneziu
Culoare Argintiu


SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare 230 V
Timp de incalzire 15 - 65 °C 170 min
Presiune maxima de lucru 8 bar
Temperatura maxima 80 C
Clasa de protectie IPX4


DIMENSIUNI

Adancime 27.5 cm
Inaltime 125.1 cm
Latime 50.6 cm
Greutate 32.2 Kg

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.