Boiler electric Ariston Pro 1 Eco Slim 65L, 1800 W, functie Eco Evo, rezervor emailat cu Titan

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.

Descriere Boiler electric Ariston Pro 1 Eco Slim 65L, 1800 W, functie Eco Evo, rezervor emailat cu Titan de la Ariston

Descopera dusurile lungi, performanta de lunga durata si confortul maxim. Proiectat de Umberto Palermo si fabricat in Italia din materiale de inalta calitate, Ariston Lydos Eco este gata sa furnizeze mai multa apa calda decat incalzitoarele standard de apa cu acelasi volum, intotdeauna eficient si rapid.

   

Functia ECO EVO

Functia inovatoare Eco Evo actionata de CoreTECH memoreaza obiceiurile tale zilnice, pentru a furniza apa calda doar atunci cand ai nevoie, economisind pana la 14% din consumul de energie electrica.

   

Tehnologia WaterPlus

Tehnologia revolutionara WaterPlus mentine apa rece in partea inferioara a rezervorului, reducand astfel amestecarea acesteia cu apa calda acumulata. Acest lucru asigura cu pana la 16%* mai multa apa calda disponibila, ceea ce iti permite sa beneficiezi in orice moment de confortul unui dus fierbinte suplimentar. * Valoare maxima estimata in functie de model. Comparatia a fost efectuata utilizand rezultatele testului V40 la temperatura maxima de functionare dintre produsele actuale ATG si noile produse ATG echipate cu tehnologia WaterPlus.

   

Tehnologia Titanshield

Prioritatea Ariston a fost intotdeauna dezvoltarea de produse durabile. Tehnologia Titanshield, specifica Ariston, garanteaza o durata lunga de viata a produselor si mentinerea performantelor de top in timp. Suprafata interioara a incalzitoarelor din gama Lydos este prevazuta cu o dubla protectie impotriva coroziunii datorita proprietatilor naturale ale titanului combinate cu un anod de magneziu de mari dimensiuni. Bariera minerala impotriva calcarului Datorita proprietatilor sale unice, titanul produce in mod natural o pelicula de dioxid care previne formarea calcarului pe suprafata interioara arezervorlui.

       

Functiile T-MAX si "Dus pregatit" - Confort complet in fiecare zi

Datorita noilor functii T-MAX si " DUS PREGATIT ", ai acum posibilitatea de a beneficia mai rapid de cantitatea de apa calda necesara pentru primul dus, precum si de a vizualiza pe ecran numarul de dusuri disponibile.

   

Design italian - O capodopera la tine acasa

O creatie moderna si captivanta a designerului italian Umberto Palermo. Proiectate si produse in Italia cu materiale de foarte buna calitate, modelele Lydos vor reprezenta un element de design interior unic pentru casa ta. Forma rotunjita, finisaje estetice elegante si fara suruburi vizibile. La acestea se adauga materiale noi pentru o performanta imbunatatita.

 
 


CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Boiler electric
Destinat pentru Incalzire electrica
Utilizare Rezidential
Tip boiler Cu acumulare
Capacitate 65 l
Sursa de energie Electricitate
Tip montare Verticala
Suprafata de montare Perete
Numar serpentine Fara serpentine
Tip panou de comanda Electronic
Eficienta energetica Clasa B
Material protectie rezervor Email Titan
Functii ECO EVO T-MAX
Culoare Alb
Continut pachet 1 x Consola 1 x Supapa de siguranta Niple electroizolante 1 x Cablu si stecher 1 x Boiler electric Ariston Pro

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1800 W
Tensiune alimentare 230 V
Timp de incalzire 15 - 65 °C 113 min
Presiune maxima de lucru 8 bar
Temperatura maxima 80 C
Nivel zgomot 15 dB
Clasa de protectie IP X3

DIMENSIUNI

Adancime 37.3 cm
Inaltime 83.7 cm
Latime 35.3 cm
Greutate 18.6 Kg
Vezi mai mult

Opiniile clientilor despre Boiler electric Ariston Pro 1 Eco Slim 65L, 1800 W, functie Eco Evo, rezervor emailat cu Titan

Rating general:
4
5
4 (1)
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Bogdan - Scor: 4/5 | acum 2 ani
Boiler electric Ariston Pro 1 Eco Slim 65L, 1800 W, functie Eco Evo, rezervor emailat cu Titan

Comunicarea cu Badabum a fost buna, am fost sunat pt termenul de livrare (chiar a ajuns cu 2 zile mai devreme). Boilerul este ok, încălzește apa la 50 de grade in aprox 1 ora și jumătate din momentul in care îl pornesti și are destula apa pt 2 dusuri cu apa fierbinte (adică la aprox 40 grade . daca combini ce da el cu ceva apa rece). Am dat doar 4 stele pt că boilerul nu vine cu manual de utilizare tipărit în cutie ,trebuie căutat pe net daca vrei să știi cum să-l folosești. De asemenea ambalajul este precar, doar o cutie de carton cu polistiren dedesubt și deasupra, lateralele nefiind protejate cu polistiren sunt ușor de îndoit ( la mine a ajuns cu îndoituri pe carcasă deși nu se vedeau urme de lovitura pe cutie).

produs cumparat de la Badabum.ro.
Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.