Boiler electric vertical Bosch TR1000T 80 B, 80 l, 2000 W, Reglare automata a temperaturii

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Boiler electric vertical Bosch TR1000T 80 B, 80 l, 2000 W, Reglare automata a temperaturii de la Bosch

Bine ati venit in gama Bosch

Echipamentele Bosch sunt solutii utile pentru prepararea apei calde menajere si ofera completari atractive pentru bucataria sau baia dumneavoastra, avand un design elegant, performante de exceptie, tehnologie inovatoare. De asemenea, sunt ideale pentru cei care doresc sa aduca mai mult confort si economii in viata de zi cu zi!

Pentru a beneficia de toate aceste avantaje, va recomandam boilerul electric pentru prepararea apei calde menajere Bosch Tronic 1000T, a carui performanta in incalzirea eficienta a apei a fost dovedita in mod repetat. Datorita izolatiei termice de calitate, aceste boilere electrice mentin temperatura apei, cu costuri neglijabile ale energiei.

Rezervorul pentru apa de inalta calitate, din otel emailat, precum si protectia suplimentara realizata de anodul din magneziu, asigura prevenirea coroziunii. Termostatul ofera posibilitatea setarii temperaturii de iesire a apei din boiler intr-un interval de temperature intre 30°C si 70°C, in functie de cerintele utilizatorului.


Recomandari pentru economii suplimentare de energie

Prin inlocuirea unui boiler vechi cu unul nou, ce asigura economie de energie, puteti reduce cu pana la 35% costul pentru prepararea apei calde menajere.

Daca este posibil, instalati boilerul electric intr-o zona calda a casei (de exemplu in baie), astfel incat pierderea de energia sa fie minima, in special pe timpul iernii.

Lungimea conductei de apa calda dintre boilerul electric si consumatorul principal (dus, chiuveta, masina de spalat etc.) trebuie sa fie cat mai mica posibil, iar conducta sa fie izolata in vederea reducerii pierderilor de caldura.

-Aveti grija ca termostatul sa fie setat la 50 °C in timpul verii si 70 °C iarna.

-Atunci cand spalati vasele folositi un dop la chiuveta sau utilizati un recipient adanc: lasand apa sa curga continuu risipiti apa si bani.

-Un singur robinet care picura poate cauza pierderi de aproximativ 170 litri de apa pe luna. Astfel, trebuie sa aveti grija sa inchideti complet robinetele.

-Efectuati anual revizii ale boilerului electric, in conformitate cu recomandarile producatorului: acumularea depunerilor de calcar pe elementul de incalzire poate scadea eficienta aparatului si spori consumul de curent electric.

Dorinta Beneficiu Argumentatie
    
-Investitie minima, Cost redus de achizitie, Produs simplu cu caracteristici de baza
    
-Usor de utilizat, Design intuitiv al produsului, Produs de uz curent cu setari simple, intuitive
    
-Raport calitate-pret avantajos, Produs marca Bosch, Produs testat si aprobat conform standardelor Bosch si celor legale
    
-Instalare usoara, Timp redus pentru montaj, Conexiune standard plug & play
    
-Produs de inalta calitate, Durata mare de viata, Procesul standard de sudare si emailare de inalta calitate asigura o durata de viata mai mare

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip instalare Vertical
Tip control Mecanic
Volum (l) 80
Presiune (Mpa) 0.8
Putere (W) 2000
Eficienta energetica Clasa E
Tip protectie Vas de otel emailat
Altele

Element de incalzire imersat

Clasa de protectie IPX4

Dimensiuni (I x L x A) (cm) 79.3 x 45 x 48.5
Greutate (Kg) 22.6
Alimentare Electric
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.