Boiler termoelectric cu serpentina Ferroli Calypso 80 VEMT, 80 l, 1500 W, 0.8 Mpa

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Boiler termoelectric cu serpentina Ferroli Calypso 80 VEMT, 80 l, 1500 W, 0.8 Mpa de la Ferroli

Boiler termoelectric cu serpentina Ferroli Calypso 80 VEMT, 80 l, 1500 W, 0.8 Mpa
   
   
Boilerele termoelectrice CALYPSO VEMT sunt echipate cu doua surse de incalzire pentru a putea aduce apa la temperatura dorita.

In afara de rezistenta electrica de 1,5kW, exista posibilitatea de utilizare a transferului de caldura de la agentul termic care circula in interior si serpentina de otel portelanat, care este racordata la sistemul de incalzire al imobilului.

Sistemul combinat de incalzire (rezistenta electrica + serpentina) reprezinta modul cel mai rapid de a obtine temperatura dorita a apei, pentru ca cele doua surse de incalzire, lucrand impreuna, realizeaza aceasta functie.

Boilerul dispune, de asemenea, de un sistem avansat de siguranta, fiind echipat cu dispozitive pentru protectia la supraincalzire si suprapresiune si cu un termostat pentru oprirea sa automata la atingerea temperaturii dorite.

Produsul a fost fabricat pe o linie de productie complet computerizata: interiorul rezervorului a fost acoperit printr-un proces special de smaltuire cu siliciu, cu ajutorul tehnologiei de aplicare electrostatica. Mai mult, tratamentul de vetroportelanare efectuat in cuptor la temperaturi de 850°C asigura protectia absoluta a rezervorului impotriva socurilor si a coroziunii.

Anodul de magneziu de dimensiuni foarte mari confera produsului, de asemenea, o durata indelungata de viata, asigurand protectia la coroziune.

 



CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Boiler termoelectric
Destinat pentru Centrala termica Sistem instalatie solara
Utilizare Rezidential
Tip boiler Cu acumulare
Capacitate 80 l
Sursa de energie Electricitate Energie solara
Tip montare Verticala
Suprafata de montare Perete
Numar serpentine 1
Tip panou de comanda Mecanic
Eficienta energetica C
Material protectie rezervor Inox
Functii Buton On/Off
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1.5 kW
Tensiune alimentare 220 V
Timp de incalzire 15 - 65 °C 1.15 h
Timp indirect de incalzire 15 - 65 °C 1 h
Presiune maxima de lucru 0.8 MPa
Temperatura maxima 75 C
Nivel zgomot 15 dB
Clasa de protectie IP 24

DIMENSIUNI

Diametru 44 cm
Adancime 46 cm
Inaltime 75.5 cm
Greutate 24 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.