BOSCH - 5 ani garantie fara costuri suplimentare pentru aparate incorporabile

In perioada 01 Septembrie 202031 Decembrie 2020 aparatele incorporabile marca BOSCH, achizitionate de catre persoane fizice care au implinit 18 ani beneficiaza de 5 ani garantie (2 ani standard + 3 ani suplimentari).

Pentru a participa la aceasta promotie cumparatorii trebuie sa achizitioneze in perioada 01 Septembrie 202031 Decembrie 2020 produsele incorporabile marca BOSCH si apoi sa inscrie datele personale si ale produsului achizitionat pe formularul online aflat la adresa https://www.bosch-home.ro/mybosch

Dupa inscrierea datelor personale si referitoare la achizitie, participantii vor primi prin email o confirmare de inregistrare a garantiei extinse.

„Confirmarea de inregistrare a garantiei extinse” si „Regulamentul campaniei” trebuie pastrate de catre Participant impreuna cu factura ce face dovada achizitiei produsului si cu certificatul de garantie in original.

Inregistrarea si revendicarea garantiei extinse se poate face in 60 de zile de la achizitionarea produsului pe site-ul www.bosch-home.ro . Orice revendicare a garantiei extinse dupa aceasta data nu va fi luata in considerare de catre Organizator.

Regulamentul complet al campaniei poate fi gasit aici