Boxa portabila LG XBOOM Go PK5, 20W, Hands-Free, IPX5, Dynamic Party Light, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Boxa portabila LG XBOOM Go PK5, 20W, Hands-Free, IPX5, Dynamic Party Light, Negru de la LG

Bucurati-va de calitatea sunetului indisponibila anterior intr-un difuzor Bluetooth. Tehnologia de la expertii renumiti de la Meridian Audio combina procesarea avansata a semnalelor si designul hardware pentru a largi campul sonor, cu presetari personalizate Clear Vocal si Enhanced Bass pentru performante fara compromisuri.
 
 
Rezistenta la intemperii / Rezistenta la stropire

Poate ca va fi vremea, poate piscina sau poate plaja: mai devreme sau mai tarziu, un difuzor portabil se va uda. Din fericire, difuzorul Bluetooth PK5 Bluetooth a fost testat conform standardelor IPX5.
 
 
Bass imbunatatit

Meridian a dezvoltat o serie de filtre digitale pentru a asigura un camp de sunet fara cusur. Nu va lasati pacalit de dimensiunile compacte ale difuzorului: Basul puternic este atat de expansiv, cat si rafinat.
 
 
Radiatoare pasive duble

Beneficiati de performante mai mari ale basului fara a utiliza mai multa putere sau difuzoare suplimentare: radiatoarele pasive utilizeaza presiunea aerului difuzoarelor active pentru a crea mai mult bass intr-un spatiu limitat.
 
 
Design X-Grip
 


CARACTERISTICI GENERALE

Tip boxa Portabila
Conectivitate Bluetooth
Numar difuzoare 2
Autonomie acumulator 18 h
Functii Hands-free
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip alimentare Acumulator
Tip acumulator Li-Ion
Putere 20 W
Interfata 1 x USB 2.0 1 x Jack 3.5 mm
Capacitate acumulator 5200 mAh

DIMENSIUNI

Latime 220 mm
Adancime 119 mm
Inaltime 129 mm
Greutate 1.2 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.