Logitech Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 3, Bluetooth, IP67, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Boxa portabila Ultimate Ears MEGABOOM 3, Bluetooth, IP67, Black de la Logitech

BOXA PORTABILA ULTIMATE EARS MEGABOOM 3

Sunet 360° imersiv si super puternic, Bass Puternic, Rezistenta la apa, praf si cazaturi si material de inalta calitate. Poti sa o iei cu tine oriunde vrei.

 

SUPER PORTABILA
SUPER PUTERNICA

SUNET PUTERNIC SI REAL

MEGABOOM 3 prezinta un sunet puternic si imersiv. Dar este, de asemenea, echilibrat cu atentie si perfect clar. Dispunand de procesarea unica a sunetului Ultimate Ears, acesta produce SUNET audio fidel muzicii pe care o iubiti si la fiecare nivel de volum.

SUNET SPATIAL 360°

In MEGABOOM 3 am perfectionat designul cilindric iconic pe care l-am pionierat pentru a oferi un sunet impecabil, stereofonic, care radiaza uniform in toate directiile.

BASS PUTERNIC

Dimensiunile extra MEGABOOM 3 si woofer-ul mai mare creeaza un bass intens pe care il puteti auzi si simti - 50% mai adanc decat BOOM 3. Dar, spre deosebire de majoritatea difuzoarelor portabile, este un sunet adevarat pentru muzica ta. Fara exagerare sau denaturare.

 

 

 

 

PREGATITA DE ORICE

INDESTRUCTIBILA

MEGABOOM 3 este indestructibila si gata de aventura: peste 25 de teste de durabilitate, mii de impingeri ale butoanelor, caderi multiple si multe altele. Puteti sa o aruncati, sa o loviti, chiar sa varsati bautura pe ea, iar MEGABOOM 3 va prelua totul ca un campion. Rock on.

 

 

 

Doar o atingere

NOUL BUTON MAGIC

Cu MEGABOOM 3 puteti reda, pune pauza si sari peste melodie cu ajutorul butonului magic. Doar apasati pentru un control convenabil al oricarei melodii. Sau pur si simplu setati liste de redare pentru Apple Music si Deezer Premium prin intermediul aplicatiei. Vibrati fara a va atinge telefonul.

 

 

 

20 de ore de Petrecere continua

 

CEA MAI MARE AUTONOMIE DIN INDUSTRIE

MEGABOOM 3 ruleaza pe aceeasi tehnologie a bateriei ca si unele dintre masinile electrice. MEGABOOM 3 va ramane alimentat si va reda muzica timp de 20 de ore printr-o singura incarcare.

In plac petrecerile la piscina

 

Rezistenta la apa

Scufund-o. Stropeste-o. MEGABOOM 3 este proiectata pentru a se uda serios si a continua sa redea muzica. Dispunand de un grad ridicat de protectie IP67 impotriva apei si prafului, aceasta poate fi complet scufundata in apa timp de pana la 30 de minute. In plus, si pluteste. Deci, daca o scapati in piscina, va aparea la suprafata in cateva secunde - gata sa redea muzica.

 

 



Caracteristici generale

Categorie Boxe portabile mari
Tip conexiune Wireless
Compatibilitate Universal
Microfon Nu
Functii Rezistenta la apa

Caracteristici tehnice

Difuzoare 2x50mm + 2x 55mm X 4x 86mm
Alimentare MicroUSB
Autonomie Pana la 20 ore
Facilitati Sunet 360 de grade, Deep bass, Rezistenta la praf si la socuri (IP67), Rezistenta la apa (pluteste)
Impedanta (Ohm) 4
Frecventa (Hz) 60 Hz - 20 kHz
Nivel zgomot (dB) 90

Conectivitate

Bluetooth Da, A2DP
Raza de actiune (m) 45
 

Altele

Culoare Negru
Dimensiuni (L x A x I cm) 83 x 83 x 226
Greutate (Kg) 0.925
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.