Boxa portabila PHILIPS TAVS500/00, retro design, Carcasă lemn vintage

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Boxa portabila PHILIPS TAVS500/00, retro design, Carcasă lemn vintage de la Philips

Carcasa din lemn vintage - Detalii din perioada anilor ’50

Aceasta boxa Bluetooth in stil retro pare a proveni din anii ’50. Carcasa din lemn vintage. Butonul de control al volumului si grila difuzoarelor in nuante de alama. Detaliile din perioada in care jazzul era pe val si rock and rollul era la inceput.

10 ore de redare

Bateria iti ofera 10 ore de redare la o incarcare completa. Incarcarea dureaza aproximativ 4 ore si este facila, prin cablul micro USB inclus. O simpla apasare a butonului Bluetooth permite acestei boxe sa se asocieze cu dispozitivul tau Bluetooth.

Sunet clar, detaliat - Difuzor de 3” pentru toata gama de frecvente

De la hip-hop la EDM. Doar pentru ca aceasta boxa pare din perioada jazzului nu inseamna ca reda doar jazz. Indiferent de ceea ce asculti, difuzorul de 3” pentru toata gama de frecvente ofera sunet clar, detaliat. Portul bass-reflex completeaza tonurile joase, oferindu-ti un raspuns de bas profund si rotunjit.

Butoane pe boxa pentru redare/pauza, alimentare/sursa, Bluetooth

Un buton de redare/pauza din partea superioara a boxei controleaza cu usurinta muzica, in timp ce marirea/reducerea volumului se face de la butonul in stil retro. Cand boxa este pornita, apasa butonul de alimentare pentru a comuta intre surse. Raza de actiune wireless este de 10 m: perfecta pentru dupa-amiezile fara griji, petrecute in gradina sau in parc.

Intrare auxiliara - Conecteaza-te la aproape orice sursa

Mufa de intrare auxiliara de 3,5 mm de pe spatele boxei iti permite sa o conectezi la aproape orice sursa audio externa. Platan, player MP3, CD player: cat timp ai cablul potrivit, poti reda intreaga biblioteca.

Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe raza scurta, durabila si eficienta energetic. Tehnologia permite conectarea wireless usoara la iPod/iPhone/iPad sau la alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel, te poti bucura cu usurinta de muzica si sunetele preferate de la videoclipuri sau jocuri, wireless, cu aceasta boxa.

 

 

 

Caracteristici generale

Categorie Boxe portabile mari
Tip conexiune Bluetooth, Jack 3.5mm
Compatibilitate Universal
Microfon Nu

Caracteristici tehnice

Difuzoare 1 x 3”
Alimentare MicroUSB, Acumulator Litiu Polimer, Incarcare in 4 ore
Capacitate acumulator 2200mAh
Autonomie Pana la 10 ore
Facilitati Sistem Mono, Carcasa din lemn
Putere (W) 10

Conectivitate

Bluetooth 5.0, A2DP, AVRCP, HFP
Conectori Jack 3.5mm
Raza de actiune (m) 10

Garantie

Garantie comerciala 24 luni
Garantie de conformitate 24 luni

Altele

Culoare Maro
Dimensiuni (L x A x I cm) 18 x 8,4 x 14
Greutate (Kg) 0,940
Continut pachet Boxa, Ghid de instalare rapida, Cablu de incarcare USB
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.