Boxa portabila Philips TAS2505B/00, negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Boxa portabila Philips TAS2505B/00, negru de la Philips

CARACTERISTICI GENERALE

Tip boxa Portabila
Culoare Negru
Caracteristici cheie Rezistent la apa Microfon

CARACTERISTICI TEHNICE

Functii Incarcare USB Lumini LED
Conectivitate Bluetooth USB-C
Versiune Bluetooth 5.0 A2DP AVRCP
Tip alimentare Acumulator
Autonomie acumulator 10 h
Tip acumulator Li-Ion
Capacitate acumulator 800 mAh
Distanta maxima de operare 20 m

CARACTERISTICI AUDIO

Putere 3 W

DIMENSIUNI

Latime 90 mm
Adancime 90 mm
Inaltime 40 mm
Greutate 190 g

ACCESORII

Continut pachet 1 x Boxa portabila


Lumineaza petrecerea

Petrece oriunde cu aceasta boxa compacta si rezistenta la apa, cu lumini care se aprind in ritmul muzicii. Cureaua de transport iti permite sa mergi oriunde vrei si vei obtine 10 ore de redare. Mai mult decat suficient pentru un picnic in parc sau o petrecere la piscina!

Robusta si cu grad IPX7 de rezistenta la apa

Aceasta boxa Bluetooth portabila are clasa IPX7 – ceea ce inseamna ca poate rezista la scufundarea completa in apa cu adancimea de pana la 1 m timp de pana la 30 de minute. Poti sa petreci la dus, langa piscina sau chiar in piscina! Raza de acoperire wireless este de 20 m.

10 ore de redare. 2.5 ore timp de incarcare

Sunetul ramane clar chiar si atunci cand redai muzica la volum ridicat, iar radiatorul pasiv amplifica basul. Beneficiezi de 10 ore de redare, iar o incarcare completa dureaza 2,5 ore. Are un microfon incorporat pentru apeluri, iar muzica se intrerupe automat cand primesti un apel.

LED-urile multicolore se aprind in ritmul muzicii

Pregateste-te sa stralucesti! Grila boxei are LED-uri colorate care se aprind intermitent in ritmul muzicii si se estompeaza daca reduci volumul. Poti sa transporti usor boxa folosind cureaua de transport inclusa sau o poti agata de ghidonul bicicletei.

Alege-ti combinatia de culori. Etaleaza-ti stilul

Fii intotdeauna tu insuti. Acest boxa Bluetooth compacta este disponibila in mai multe combinatii de culori, astfel incat sa ai un stil indraznet, oriunde ai merge.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.