Boxa wireless Philips TAW6205/10, gri

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Boxa wireless Philips TAW6205/10, gri de la Philips

 

DTS Play-Fi. Sunet de inalta calitate, in mai multe camere

Aceasta boxa wireless este compatibila cu DTS Play-Fi, astfel ca o poti sincroniza cu usurinta cu alte boxe compatibile Play-Fi pentru sunet in mai multe camere. Daca soundbarul accepta Play-Fi Surround, poti chiar sa incluzi aceasta boxa intr-o configuratie de sunet surround veritabil pentru seara de filme.

 

Sunet bogat. Asociaz-o pentru sunet stereo in aceeasi camera

Un woofer, doua radiatoare pasive si un tweeter se combina pentru a-ti oferi bas puternic si sunete inalte efervescente. Streamingul prin Wi-Fi iti ofera semnal de cea mai inalta calitate si asigura sincronizarea perfecta a sunetului intre boxe sau camere.

 

Amplifica sunetul boxelor cu asistent inteligent

Solicita dispozitivelor compatibile cu Alexa sau oricarui dispozitiv cu Asistent Google sa redea muzica in boxa. Da volumul mai tare pentru o petrecere. Da-l mai incet noaptea tarziu. Obtine stiri si multe altele. Totul cu mainile complet libere.

 

Spotify Connect. Tidal. Deezer. Totul e aici

Indiferent daca faci streaming direct de pe Spotify sau accesezi albume de inalta rezolutie pe Tidal prin aplicatia Play-Fi, aceasta boxa transmite totul. De la liste de melodii pentru o petrecere acasa la podcasturi la birou, tot ceea ce iti place va suna mai bogat, mai profund si mai clar.

 

Se conecteaza la toate dispozitivele tale

Cu compatibilitate Wi-Fi, Bluetooth, Google Chromecast si Apple AirPlay 2, poti reda muzica si podcasturile preferate oricand doresti. Daca folosesti dispozitive iOS, poti utiliza Siri pentru a controla boxa cu ajutorul vocii.

 

Lumina LED integrata. Functioneaza cu televizorul Philips Ambilight

Aceasta boxa wireless nu reda doar muzica. Intensifica si efectele Ambilight. Apasa butonul de asociere cu Ambilight de pe boxa pentru a o conecta la televizor. Bucura-te de un efect Ambilight mai intens cand vizionezi filme sau jocuri sau in timp ce asculti muzica.



CARACTERISTICI GENERALE

Tip Boxa centrala
Utilizare Uz casnic
Numar boxe 1
Conectivitate Bluetooth Wi-Fi
Putere RMS totala 40 W
Greutate 1.8 Kg
Conectori Jack 3.5 Bluetooth Antena Wi-Fi
Functii Airplay 2 Compatibil Alexa Iluminare LED Spotify Connect
Culoare Gri

BOXA CENTRALA

Putere maxima boxa centrala 40 W
Dimensiuni boxa centrala (W x D x H) 115 x 212 x 116 mm
Greutate boxa centrala 1.8 Kg

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.