Philips Boxa portabila BT100A/00, Bluetooth, albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Boxa portabila BT100A/00, Bluetooth, albastru de la Philips

Pastreaza-ti melodiile aproape

Mergi oriunde designul compact intalneste sunetul exceptional si o gama larga de culori. Impreuna cu transmisia wireless Bluetooth, BT100 este ideal pentru cei pasionati de moda si calatorii in jurul lumii.
   
   
Streaming de muzica wireless prin Bluetooth
Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe raza scurta, durabila si eficienta energetic. Tehnologia permite conectarea wireless usoara la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel va puteti bucura cu usurinta de muzica si sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu aceasta boxa.
   
Functie anti-distorsiuni pentru muzica puternica, fara distorsiuni
Functia anti-distorsiuni iti permite sa redai muzica mai tare si ii mentine calitatea ridicata, chiar daca nivelul bateriei este scazut. Accepta un interval de semnale de intrare de la 300 mV la 1000 mV si protejeaza boxele impotriva deteriorarilor provocate de distorsiune. Aceasta functie incorporata monitorizeaza semnalul muzical care trece prin amplificator si mentine tonurile inalte in intervalul amplificatorului. Capacitatea unei boxe portabile de a reproduce tonurile inalte scade odata cu nivelul bateriei, dar functia anti-distorsiuni reduce tonurile inalte cauzate de nivelul scazut al bateriei, pentru o muzica fara distorsiuni.
   
Baterie reincarcabila integrata pentru redare de muzica oriunde
Redati muzica la un volum ridicat - oricand, oriunde. Bateria reincarcabila incorporata va permite sa va bucurati de muzica proprie fara bataia de cap a cablurilor de alimentare incurcate si cautarea incomoda a unei prize electrice. Bucurati-va acum de muzica exceptionala cu libertatea pe care v-o ofera portabilitatea.
   
Intrare audio pentru conectare usoara la aproape orice dispozitiv electronic
   
Microfon incorporat, pentru apelurile telefonice maini libere
Gratie microfonului incorporat, aceasta boxa functioneaza si ca telefon cu difuzor. Atunci cand este receptionat un apel, muzica este intrerupta si puteti vorbi prin intermediul difuzorului. Organizati o intalnire de afaceri. Sau apelati-va prietenul de la o petrecere. In orice context, acesta va functiona perfect.
 

 

Caracteristici generale

Tip boxa: Boxa bluetooth
Conectori Jack: 3.5 mm
Raza de actiune: 10 m
Accesorii incluse: Cablu USB pentru reincarcare
Culoare:Bleu
Difuzoare: 1 x 2 W
Putere satelit RMS (W): 2
Greutate (Kg): 0.18
Autonomie :6 ore
Altele: Profiluri Bluetooth A2DP, AVRCP, HFP
Bluetooth v4.0

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.