Boxa portabila wireless Philips Everplay BT7900A/00, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Boxa portabila wireless Philips Everplay BT7900A/00, Albastru de la Philips

Doua difuzoare frontale din neodim pentru sunet puternic

Boxa EverPlay nu face niciun compromis cand vine vorba de sunet de calitate. Cu doua difuzoare frontale din neodim, asigura sunet clar, puternic si natural cu bas profund si bogat. Este perfecta pentru orice stil muzical, indiferent daca dai sonorul mai tare pentru o petrecere sau savurezi un moment placut si linistit.


Microfon incorporat, pentru apelurile telefonice maini libere

Gratie microfonului incorporat, aceasta boxa functioneaza si ca telefon cu difuzor. Atunci cand este receptionat un apel, muzica este intrerupta si puteti vorbi prin intermediul difuzorului. Organizati o intalnire de afaceri. Sau apelati-va prietenul de la o petrecere. In orice context, acesta va functiona perfect.


Cablul USB are si rol de curea

Incarcarea nu a fost niciodata mai usoara. Cand bateria are un nivel redus, foloseste cablul de incarcare/cureaua USB doi in unu. Conecteaza-l pentru alimentare sau ataseaza boxa la o geanta pentru portabilitate sporita.

   

Digital Sound Processing pentru muzica naturala, fara distorsiuni

Tehnologia avansata de procesare a sunetului imbunatateste reproducerea muzicii, astfel incat fiecare nota rezoneaza cu o precizie exceptionala si fiecare pauza este de o tacere mormantala. Tehnologia Digital Sound Processing patentata Philips optimizeaza performanta boxelor compacte, furnizand sunet clar, detaliat si puternic fara nicio distorsiune.

   

Streaming de muzica wireless prin Bluetooth

Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless durabila si eficienta energetic. Tehnologia permite conectarea wireless usoara la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel poti asculta cu usurinta muzica si sunetele preferate din clipuri video sau jocuri, fara cabluri, cu aceasta boxa.

   

Conexiune Bluetooth puternica pana la 30 m sau 100 ft

Deplaseaza-te liber cu smartphone-ul fara grija ca muzica se va intrerupe. Boxa EverPlay ofera o conexiune Bluetooth incredibil de stabila cu raza mare de actiune, de pana la 30 de metri sau 100 de picioare, de trei ori mai mare decat standardul din domeniu. Boxele sunt echipate cu o antena de inalta sensibilitate si un filtru de radiofrecventa pentru a minimiza interferentele cu zgomotele de fundal.

   

Durata Bluetooth de 100 de ore in standby

Modul standby inteligent al boxei EverPlay iti ofera o durata incredibila de 100 de ore in standby, iar boxa poate fi activata din modul oprit folosind dispozitivul inteligent

   

Incarcarea rapida incarca boxa de 3 ori mai rapid

Incarcarea boxei dureaza de obicei. EverPlay ofera o optiune de incarcare rapida care poate sa reincarce boxa de trei ori mai rapid decat un adaptor USB obisnuit. Folosind adaptorul Qualcomm Quick-Charge (nu este inclus), utilizat de regula la telefoanele Android, pentru a incarca boxa, timpul de incarcare este redus semnificativ.

   

Indicator pentru baterie pentru a vedea usor nivelul de energie

In sfarsit o boxa Bluetooth care ofera un mod simplu si clar de a vedea nivelul de incarcare ramas! Cu EverPlay, nu trebuie decat sa apesi butonul de alimentare pentru a vedea nivelul bateriei.

   

Constructie rezistenta – la socuri, la praf si la apa (IP57)

Boxa EverPlay este extrem de durabila, fiind rezistenta la praf, socuri si apa. Praful nu poate interfera cu functionarea boxei. In plus, aceasta poate fi scufundata in apa de pana la 1 metru timp de 30 de minute. Astfel, o sesiune de auditie la dus, expunerea la ploaie sau o cadere rapida in apa nu va provoca deteriorari. Fiind rezistent la socuri, acest produs este testat in „camera de tortura”, fiind suspus unui test cu role care demonstreaza o durata de viata simulata de 5 ani a produsului. Everplay are o constructie cu adevarat rezistenta!

   

Material DuraFit de inalta performanta

Materialul DuraFit care acopera boxa ofera beneficii atat functionale, cat si estetice. Cu straturi din cauciuc in partea superioara care acopera un material textil intr-o culoare asortata, materialul antiderapant, rezistent la zgarieturi si lavabil ofera protectie sporita, in timp ce modelul unic in forma de romb ii confera un stil mai modern si mai sofisticat.

Compatibilitate


iPad iPad 1, iPad 2, noul iPad, iPad cu afisaj Retina, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini, iPad mini 4, iPad Pro
iPhone iPhone 3, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus
iPod touch A treia generatie sau mai nou
Tablete si smartphone-uri Android cu Android 2.1 si Bluetooth 2.1 sau ulterioare
alte dispozitive cu Bluetooth activat Da


Sunet


Putere de iesire (RMS) 2 x 7 W
Sistem audio Stereo


Difuzoare


Difuzoare boxe Difuzor pentru toata gama de frecvente 2 x 1,5” si radiator pasiv 2 x 2,25”


Conectivitate


Profiluri Bluetooth A2DP, AVRCP, HFP
Raza de actiune Bluetooth Camp vizual, 30 m sau 100 ft
Conexiuni audio Intrare Line-in 3,5 mm


Confort


Rezistenta la apa IPX7
Microfon incorporat pentru boxa pentru conferinte
Rezistenta la praf Da


Alimentare


Tip baterie Litiu-ion (incorporata)
Durata de functionare cu baterii 10, h


Accesorii incluse Cablu USB pentru incarcare PC, Ghid de instalare rapida


Dimensiuni


Dimensiunile produsului (l x A x H) 201 x 71 x 72, mm
Dimensiunile ambalajului (l x A x H) 216 x 97 x 94 mm
Greutate produs 0,53, kg
Greutate cu ambalaj inclus 0,72, kg
Design si finisaj Culoare Albastru

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.