Sony Boxa portabila SRSXB41B, EXTRA BASS, LIVE SOUND, Bluetooth, NFC, Wi-Fi, Wireless Party Chain, Party Booster, Rezistenta la apa, Efect de lumini, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Boxa portabila SRSXB41B, EXTRA BASS, LIVE SOUND, Bluetooth, NFC, Wi-Fi, Wireless Party Chain, Party Booster, Rezistenta la apa, Efect de lumini, Negru de la Sony

Lasati-va captivat de simturi

Vedeti cu ochii dvs. cum va ofera castile SRS-XB41 sentimentul ca sunteti chiar in mijlocul actiunii. Tot ce trebuie sa faceti este sa luati prietenii cu dvs.

Bucurati-va de experienta muzicii live

Apasati pe butonul LIVE SOUND pentru a auzi muzica intr-un mod cu totul inedit. Insufletiti-va petrecerea cu o experienta acustica tridimensionala unica, creand vibratii specifice festivalurilor oriunde ati merge.

Cum functioneaza modul LIVE SOUND

Difuzoarele boxei SRS-XB41 sunt proiectate cu atentie pentru a va oferi o experienta tridimensionala autentica. Liniile albastre scot in evidenta modul in care difuzoarele inclinate, cu tehnologie DSP noua, va transmit muzica catre o zona mai larga, creand o vibratie de festival oriunde v-ati afla.

Inviorati petrecerea

Nu exista distractie fara lumini de petrecere. SRS-XB41 are lumini multicolore care se aprind intermitent si se sincronizeaza cu ritmul, incluzand noile lumini de linie si un stroboscop care lumineaza intermitent.

Dati petrecerii impulsul de care nevoie folosind Party Booster

Manerul va permite sa tineti boxa mai bine. Puteti atinge boxa in locuri diferite pentru a genera sunete diferite: o zgarietura, o bataie, sau o talanga. Controlati volumul folosind forta: atingeti usor pentru un sunet moale sau puternica pentru un sunet pe masura.

Wireless Party Chain

Bucurati-va de acelasi sunet cu Wireless Party Chain. Conectati pana la 100 de boxe wireless2 cu tehnologia BLUETOOTH®, iar muzica si luminile se vor sincroniza, astfel incat toata lumea sa danseze pe acelasi ritm.

Controlati petrecerea cu aplicatia Sony | Music Center

Controlati petrecerea de pe ringul de dans cu ajutorul aplicatiei Sony | Music Center - selectati listele de redare preferate, programati melodia urmatoare si schimbati modelul de lumini si modul de sunet.

Fiti propriul dvs. DJ - aplicatia Fiestable

Descarcati aplicatia Fiestable pentru a controla luminile si a adauga efecte de DJ, totul cu doar cateva atingeri in aplicatie.

Pregatita pentru piscina si pentru plaja

Noul design al materialelor nu doar arata foarte bine, dar este si suficient de dur pentru a rezista in orice conditii.  Avand clasificarea IP67, boxa poate fi scufundata in apa si, datorita materialului de inalta calitate fabricat in Japonia, puteti chiar sa o si spalati.

Rezista toata ziua

Cu o baterie care tine 24 de ore, boxa SRS-XB41 petrece mai mult decat dvs.

Specificatii

Tip produs Boxa
Tip boxa Portabila
Conectori

Audio In

Micro USB

Raza de actiune 30 m
Culoare Negru
Difuzoare 58 mm
Banda de frecventa 20 - 20000 Hz
Impedanta 4 Ohm
Greutate (Kg) 1.5 Kg
Alimentare USB
Autonomie Pana la 24 ore
Baterie Li Ion
Compatibilitate Universal
Altele

Bluetooth

NFC

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.