Boxa portabila SONY SRS-XG500, MEGA BASS, Bluetooth, LDAC, Wireless, IP66, Party Connect, Autonomie de 30 ore, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
2.048,69 lei
Pret 36 Rate Optimo: 75.1 lei/luna
In stoc furnizor
Livrare in 1-7 zile lucratoare*

*Termenul de livrare este estimativ

Cod:

SRSXG500B.EU8

Garantie: 24 luni.

Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Rata lunara*: lei

*Valoarea ratei este informativa si nu genereaza obligatii contractuale. Vezi mai multe detalii aici.

  • Distribuie pe:

Descriere Boxa portabila SONY SRS-XG500, MEGA BASS, Bluetooth, LDAC, Wireless, IP66, Party Connect, Autonomie de 30 ore, Negru de la Sony

Iesiti si jucati-va

XG500 a fost creata pentru a va permite sa luati oriunde sunetul de inalta calitate. Fie ca organizati o petrecere in gradina sau va indreptati spre plaja, incarcati, apucati manerul ergonomic si luati cu dvs. aceasta boxa portabila si cu un sunet excelent. 

LIVE LIFE LOUD

Viata trebuie traita la volum maxim. Aceasta inseamna ca trebuie sa va adunati prietenii, sa dati muzica la volum maxim si sa dansati toata noaptea pe un sunet clar si amplu. Cu noua noastra gama de boxe X-Series, va puteti bucura la maximum de fiecare moment, sa organizati petreceri pe care vi le veti aduce aminte mereu si sa traiti intotdeauna la volum maxim.

Sunet puternic de petrecere, in toata incinta

Mergeti oriunde va duce petrecerea. Pentru aceasta, aveti nevoie de o boxa care poate oferi un sunet puternic, oriunde ati merge. Cu boxa XG500, veti putea lua cu dvs. sunetul puternic de petrecere, iar cu iluminarea integrata puteti crea si atmosfera de petrecere.

 

Construite pentru a dura

Boxa XG500 este extrem de rezistenta. Are un exterior robust, este rezistenta la apa si la praf conform IP66 si are o autonomie suficienta a bateriei. Asadar, singura intrebare este: unde vreti sa o luati cu dvs.?

Mutati petrecerea in aer liber

Cu rezistenta la apa si la praf conform IP66, aceasta boxa este gata pentru aproape orice. Acest lucru inseamna ca puteti asculta langa piscina, in parc sau chiar la plaja.

Petreceti mai mult ca niciodata  

Cu o autonomie imensa de 30 de ore cu bateria complet incarcata, boxa XG500 va continua redarea pentru mult timp, ca sa puteti continua petrecerea fara sa va faceti griji ca melodiile se vor opri dintr-o data.

Pictograma pentru simbolul unei baterii incarcate complet.

Incarcati rapid cand sunteti pe graba

Daca va simtiti putin presat de timp, nu va faceti griji. Cu incarcarea rapida va veti bucura de 3 de ore de redare dupa o incarcare de doar 10 -.

Pictograma pentru incarcarea rapida, ce demonstreaza ca 10 minute de incarcare ofera 3 ore de autonomie a bateriei.

Aveti grija de baterie

Caracteristica de ingrijire a bateriei va ajuta sa evitati supraincarcarea si va mentine bateria intr-o stare optima pentru mai mult timp.

Pictograma cu caracteristica de ingrijire a bateriei, cu doua maini pe ambele parti ale unei baterii care se incarca.

Un maner ergonomic, pentru portabilitate usoara

Doriti sa ascultati in miscare? Nicio problema. Gratie manerului confortabil, boxa XG500 este conceputa pentru a o lua cu dvs. oriunde doriti.

Boxa SRS-XG500 cu o mana care tine manerul superior ergonomic.

 

Duceti petrecerea afara si dati volumul la maxim

XG500 reuneste difuzorul X-Balanced, un tweeter de inalta eficienta si radiatoare pasive, pentru a va oferi un sunet puternic, perfect pentru petreceri in aer liber.

Unitate X-Balanced Speaker Unit

Difuzorul inovator X-Balanced are o diafragma necirculara cu o suprafata mai mare decat difuzoarele conventionale. Asadar, veti obtine un sunet mai bogat si mai clar, indiferent de stilul de muzica pe care il ascultati.

O boxa mai mare, sunet superior

Diafragma maximizata creste presiunea sonora, pentru un sunet de bas profund si percutant, voci mai clare si o experienta de auditie complet imbunatatita. Reduce miscarea difuzorului si mentine presiunea acustica, pentru o distorsiune mai mica si o claritate vocala mai mare.

Sunet care merita impartasit

Tehnologia incorporata in boxa XG500 functioneaza in armonie pentru ca dvs. sa va bucurati de o calitate superioara a sunetului. Difuzorul X-Balanced ofera un bas profund si percutant si voci clare, chiar si la volume mari. Tweeterul de inalta eficienta ofera un sunet clar si amplu la frecvente inalte. Radiatoarele pasive optimizeaza experienta, prin reproducerea unui bas clar. Combinati toate acestea si veti obtine un sunet extraordinar, care merita ascultat alaturi de prieteni.

 

Dati basului un imbold

Cu modul MEGA BASS va puteti bucura de un bas cu adevarat impresionant. Asadar, daca ascultati melodii ritmate, veti obtine un sunet de bas profund si percutant. 

Pictograma pentru MEGA BASS.

Ascultati melodiile ca si cand ar fi interpretate in direct

Sunetul muzicii live este ceva special. Caracteristica LIVE SOUND va permite sa recreati atmosfera unica si sa retraiti din nou si din nou experientele preferate de muzica live.

Multime dansand la un concert live.

Sa se faca lumina

Noul sistem de iluminare ambientala produce o iluminare moderna si subtila, perfecta pentru petreceri sau pentru utilizarea de zi cu zi. Puteti selecta o varietate de modele diferite de iluminare din aplicatia Sony | Music Center.

Cantati cat va tine inima

Daca sunteti un superstar in devenire, puteti conecta un microfon la boxa si canta dupa placul inimii sau puteti conecta chitara si folosi boxa ca amplificator.

Bucurati-va la maximum de muzica dvs.

Boxa XG500 este conceputa sa se potriveasca perfect stilului dvs. de viata. Asadar, fie ca doriti sa va conectati in sistem wireless sau prin cablu, alegerea este doar a dvs.

Compatibila BLUETOOTH®

Vreti sa scapati de fire? Pur si simplu asociati XG500 cu dispozitivele dvs. compatibile BLUETOOTH® si redati in timp real direct pe boxa.

Party Connect  

Conectati pana la 100 de boxe compatibile si sincronizati muzica si luminile pentru a obtine o iluminare si mai intensa si pentru a creste volumul.

Pur si simplu conectati si redati  

Folositi portul USB din spate pentru a conecta stickuri de memorie USB si a reda muzica preferata de pe dispozitiv.

2 porturi de incarcare USB

Daca smartphone-ului dvs. i se termina bateria il puteti conecta pentru a-l incarca direct de la boxa.

Controlati totul de pe ringul de dans

Duceti petrecerea la nivelul urmator cu aplicatiile Sony | Music Center si Fiestable. Accesati functii distractive, optimizati sunetul si preluati controlul deplin asupra fiecarei petreceri.

Sony | Music Center

Optimizati setarile sunetului, controlati muzica, alegeti modele de iluminare si gestionati dispozitivele chiar de pe telefon.

Sigla Sony Music Center.

Functii distractive, cu Fiestable

Accesati functii distractive, cum ar fi crearea de liste de redare pentru petreceri, modul karaoke si multe altele.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip boxa Portabila
Culoare Negru
Caracteristici cheie

Rezistent la apa

Speaker pairing

CARACTERISTICI TEHNICE

Functii

Incarcare rapida

Rezistent la praf

Karaoke

Incarcare USB

Lumini LED

Extra Bass

Rezistent la umiditate

Conectivitate

Bluetooth

USB

Jack audio 3.5 mm

Jack audio 6.3 mm

Tip alimentare Acumulator
Autonomie acumulator 30 h

CARACTERISTICI AUDIO

Numar difuzoare 4

DIMENSIUNI

Latime 534 mm
Adancime 268 mm
Inaltime 314 mm
Greutate 5.6 Kg

ACCESORII

Continut pachet

1 x Manual de instructiuni

1 x Boxa portabila

1 x Cablu de alimentare

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.