Boxa portabila Sony SRS-XB23L, Extra Bass, Rezistenta la apa IP67, Bluetooth 5.0, Autonomie 12 ore, Microfon, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Boxa portabila Sony SRS-XB23L, Extra Bass, Rezistenta la apa IP67, Bluetooth 5.0, Autonomie 12 ore, Microfon, Albastru de la Sony

Bucurati-va de sunet puternic, oriunde va aflati

Bucurati-va de sunet profund si puternic oriunde doriti cu boxa cu EXTRA BASS™2. Doua radiatoare pasive se combina cu boxele pentru intreaga gama de frecvente pentru a imbunatati tonurile joase, ceea ce amplifica basul.

Dimensiune compacta

Boxa SRS-XB23 incape perfect in suportul de pahare de pe scaunul de camping: excelenta pentru relaxare la festivaluri in aer liber.

Curea comoda

Agatati boxa in cort sau de cel mai apropiat copac, indiferent unde doriti sa va bucurati de ritmurile preferate.

Ce este unitatea X-Balanced Speaker Unit?

Spre deosebire de diafragma circulara din unitatile de boxe conventionale, unitatea de boxe X-Balanced Speaker Unit, recent dezvoltata, din modelul XB23 are o diafragma necircul

Presiune sonora crescuta si distorsiuni reduse

Forma necirculara a unitatii maximizeaza suprafata diafragmei boxei, crescand presiunea sonora pentru un bas mai puternic si reduce fluctuatia driverului, mentinand presiunea sonora, pentru un nivel mai scazut de distorsiuni.

Claritate mai mare si scena sonora extinsa

In plus, designul usor descentrat al unitatii si echilibrul optimizat al greutatii ajuta la imbunatatirea claritatii si la extinderea scenei sonore.

Con celular ranforsat cu mica al boxei si capac de protectie la praf

Conul celular ranforsat cu mica (MRC) al boxei, rigid si cu greutate redusa, precum si capacul de protectie la praf contribuie la calitatea sunetului.

Radiatoare pasive laterale

Dispunerea radiatoarelor pasive laterale a fost optimizata pentru a reproduce sunet de bas clar.

Rezistenta la apa si la praf, lavabila

Cu clasificarea IP67, puteti lua boxa SRS-XB23 cu dvs. la plaja, in padure, in desert, iar aceasta nu se va opri din cantat. Este rezistenta la apa, inclusiv la apa sarata, astfel ca puteti sa o utilizati la mare sau in piscina si nu este nicio problema daca o spalati.

Construite pentru a dura

Boxa SRS-XB23 a fost supusa unui test extins de socuri pentru a se asigura ca poate rezista la loviturile si zgarieturile inerente in conditiile utilizarii de zi cu zi. Chiar daca o scapati pe jos, boxa SRS-XB23 va continua sa functioneze.

Unde veti calatori cu ea?

Indiferent daca mergeti la camping cu prietenii sau va relaxati in parc, boxa SRS-XB23 compacta si usoara isi face loc in planurile dvs. la fel de usor cum isi face loc in geanta. 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip boxa Portabila
Culoare Albastru
Caracteristici cheie Rezistent la apa

CARACTERISTICI TEHNICE

Functii

Rezistent la praf

Rezistenta la socuri

Conectivitate Bluetooth
Versiune Bluetooth 5.0
Tip alimentare Acumulator
Autonomie acumulator 12 h
Distanta maxima de operare 10 m

CARACTERISTICI AUDIO

Numar difuzoare 2
Raspuns in frecventa 20 - 20000 Hz

DIMENSIUNI

Latime 218 mm
Adancime 76 mm
Inaltime 76 mm
Greutate 580 g

ACCESORII

Continut pachet

1 x Manual de utilizare

1 x Cablu alimentare USB-C

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.