Boxa portabila SONY SRS-XB13, Extra Bass, Fast-Pair, Clasificare IP67, Autonomie 16 ore, USB Type-C, Bleu

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Boxa portabila SONY SRS-XB13, Extra Bass, Fast-Pair, Clasificare IP67, Autonomie 16 ore, USB Type-C, Bleu de la Sony

Boxa compacta care extinde sunetul  

Boxa SRS-XB13 este rezistenta si portabila si include o curea proiectata special pentru a fi usor de transportat. Nu va lasati pacalit de dimensiunile compacte, deoarece, cu Extra Bass™ si procesor cu difuzie a sunetului, boxa reda sunet puternic.

 

Va insoteste peste tot

Exteriorul si cureaua rezistente permit boxei sa faca fata oricarei situatii. Puteti sa o agatati de rucsac, de incheietura sau chiar de un parasolar atunci cand stati la soare, iar difuzorul orientat in jos proiecteaza sunetul acolo unde va aflati.

Boxa de dimensiuni mici, sunete ample 

Nu va lasati pacalit de dimensiunile compacte, deoarece aceasta boxa mica reda sunet surround puternic. Procesorul cu difuzie a sunetului extinde sunetul in orice spatiu, gratie tehnologiei DSP.

   

Bucurati-va de sunet puternic cu EXTRA BASS™

Un radiator pasiv interactioneaza cu un set de difuzoare pentru toata gama de frecvente pentru a imbunatati tonurile joase, ceea ce amplifica basul.

   

Autonomie impresionanta pentru petreceri 

Beneficiati de o autonomie a bateriei de pana la 16 ore pentru a continua petrecerea. Un nou indicator de baterie, amplasat pe smartphone, va informeaza cand trebuie sa reincarcati.

 

Duceti distractia afara

Rezistenta la apa si la praf, cu o clasificare IP67, aceasta boxa este la fel de buna la exterior pe cat este la interior. Duceti-o la piscina, pe malul raului sau in parc si puteti asculta muzica in timp ce dvs. si prietenii dvs. va bucurati de soare.

Lasati-va mainile libere

Trebuie sa efectuati un apel? Nicio problema. Indiferent daca sunteti acasa sau in deplasare, microfonul incorporat va permite sa va bucurati de apelare in regim „maini libere”, direct prin boxa.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip boxa Portabila
Culoare Bleu
Caracteristici cheie

Rezistent la apa

Microfon

Speaker pairing

CARACTERISTICI TEHNICE

Functii

Hands-free

Indicator baterie

Rezistent la praf

Incarcare USB

Rezistent la umiditate

Conectivitate Bluetooth
Versiune Bluetooth 4.2
Tip alimentare Acumulator
Autonomie acumulator 16 h
Distanta maxima de operare 10 m

CARACTERISTICI AUDIO

Raspuns in frecventa 20 - 20,000 Hz

ACCESORII

Continut pachet

Cablu USB

Boxa portabila

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.