Boxa portabila Sony SRS-NB10W, Bluetooth 5.1, Hands-free, Rezistenta la stropire IPX4, Autonomie acumulator 20 ore, USB Type-C, Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Boxa portabila Sony SRS-NB10W, Bluetooth 5.1, Hands-free, Rezistenta la stropire IPX4, Autonomie acumulator 20 ore, USB Type-C, Alb de la Sony

O modalitate mai buna de a lucra de acasa

Acceptati apeluri de conferinta. Asculta muzica. Mergeti in confort total. Boxa fara fir SRS-NB10 cu banda de gat face din munca de acasa o experienta cu totul mai placuta.

 

Auzi clar, totul se afla intr-o zi de munca

Cu o unitate de difuzoare cu gama completa inclinata in sus, astfel incat sunetul sa fie optimizat doar pentru urechile dumneavoastra, veti auzi clar fiecare cuvant, in timp ce altii din camera abia vor observa. Radiatoarele pasive incorporate in partea din spate a unitatii stimuleaza basul pentru a se asigura ca sunetul este bine echilibrat.

 

Fii auzit, chiar si atunci cand acasa este zgomot

Indiferent ce se intampla in jurul tau, vocea ta va fi intotdeauna auzita clar datorita tehnologiei de preluare vocala precisa. O matrice de formare a fasciculului de inalta calitate care utilizeaza doua microfoane, combinata cu procesarea avansata a semnalului audio inseamna ca SRS-NB10 minimizeaza feedback-ul si ecoul, oferind in acelasi timp o calitate vocala clara pentru persoana sau persoanele aflate in apel.

   

Atingeti pentru a vorbi, atingeti pentru a asculta

Uneori vorbesti, alteori asculti, alteori vrei doar intimitatea de a fi pe mut. Controleaza-ti cu usurinta microfonul in timp ce faci conferinte in aplicatiile de comunicare printr-un simplu clic al butonului MIC Mute.

   

Volum, exact cum iti place

Vocile puternice, vocile linistite, apelurile sunt un amestec de tonuri si tonuri. Puteti controla cu usurinta volumul la un nivel confortabil pentru dumneavoastra atingand butonul de volum de pe partea laterala a acestei boxe. De asemenea, puteti reda si intrerupe cand ascultati muzica.

   

Munca toata ziua, poarta toata ziua

Usoara si confortabila, aceasta boxa este conceputa pentru a lucra toata ziua de la prima intalnire pana la ultimul apel. Se potrivesc in siguranta in jurul gatului si se odihnesc usor pe umeri, astfel incat sa le puteti purta in continuare cand lucrul dumneavoastra este terminat, perfect pentru a asculta muzica in timp ce pregatiti cina sau faceti curatenie.

   

CARACTERISTICI GENERALE

Tip boxa Portabila
Material Plastic
Culoare Alb
Caracteristici cheie

Rezistent la apa

Microfon

CARACTERISTICI TEHNICE

Functii

Incarcare rapida

Hands-free

Conectivitate Bluetooth
Versiune Bluetooth 5.1
Tip alimentare Acumulator
Autonomie acumulator 20 h
Tensiune alimentare 5 V
Distanta maxima de operare 30 m

CARACTERISTICI AUDIO

Raspuns in frecventa 20 - 20000 Hz

DIMENSIUNI

Latime 191 mm
Adancime 185 mm
Inaltime 49 mm
Greutate 113 g

ACCESORII

Continut pachet Boxa portabila
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.