Boxa wireless portabila SONY SRS-X11, conectare Bluetooth NFC, putere de redare 10 W, culoare albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Boxa wireless portabila SONY SRS-X11, conectare Bluetooth NFC, putere de redare 10 W, culoare albastru de la Sony

Boxa wireless portabila SONY SRS-X11, conectare Bluetooth NFC, putere de redare 10 W, culoare albastru

Boxa compacta cu sunet puternic

Redati melodiile wireless, timp de pana la 12 ore si simtiti mai mult din ritmul puternicului bas. Mini boxa portabila SRS-X11 cu Bluetooth ofera un sunet puternic sub forma unui cub de mici dimensiuni - amplasati una langa PC, puneti una pe masa langa smartphone sau puneti doua in camera de zi pentru a simti sunetul stereo puternic si a incepe petrecerea.

 
   

Personalizati-va sunetele cu boxe suplimentare

Conectand doua unitati SRS-X11 prin Bluetooth, puteti selecta reproducerea audio in modul stereo, pentru un sunet stereo separat cu claritate, sau in modul dublu, pentru a obtine aceeasi iesire la ambele unitati simultan.

   
   

Modul stereo

Bucurati-va de sunetul expansiv pe care l-ati obtine cu boxe stereo separate folosind doua unitati SRS-X11 in modul stereo - fiecare unitate actioneaza ca un canal stanga, respectiv dreapta.

Modul dublu

Animati petrecerea cu doua boxe SRS-X11 in modul dublu - reproduceti sunete identice intr-o zona mai ampla si lasati muzica sa ajunga in fiecare colt.

   

Conexiuni excelente

Bucurati-va de acces wireless cu conectare printr-o atingere, conectati-va la toate tipurile de dispozitive cu intrare analogica, conectati-va la USB pentru redare si incarcare si utilizati inclusiv comunicarea in regim "maini libere" cu un smartphone conectat.

   
   

Design ce vorbeste de la sine

Proiectata pentru a impresiona, SRS-X11 imbina stilul cu substanta. Perimetrul sau accentuat reprezinta amprenta unui design perfect compact, conturand o forma supla, care se imbina armonios cu spatiul dvs.

   

Un fenomen in format de buzunar

Sunet puternic intr-o boxa de 61 mm x 61 mm x 61 mm (2,4 x 2,4 x 2,4 inchi) si 215 g (0,47 lbs.), care incape in palma - cu SRS-X11, veti avea intotdeauna la indemana un sunet de calitate.

   

Dimensiuni mici, sunet puternic

Ascultati muzica preferata utilizand iesirea audio de 10 W si radiatoarele pasive duble, pentru un bas bine echilibrat.

   

Redare usoara in timp real cu NFC si Bluetooth


Tehnologia de comunicare in camp apropiat (NFC) si tehnologia Bluetooth® elimina necesitatea conexiunilor prin cablu si a unei configuratii complicate. Atingeti boxa dispozitivului cu NFC pentru o conectare rapida si simpla si incepeti redarea in timp real a colectiei de muzica. Nu aveti NFC? Nicio problema. Conectati-va prin Bluetooth® si sunteti gata de pornire.

   

Design portabil

Luati-va toata muzica cu dvs., datorita unui design usor si unei durate de utilizare a bateriei de 12 ore.

   

Simplificati comunicarea cu apelare in regim "maini libere"

Bucurati-va de apelarea intuitiva, in regim "maini libere" oriunde va aflati si indiferent ce faceti. Pur si simplu asociati-va telefonul cu SRS-X11 prin intermediul Bluetooth® si sunteti gata sa efectuati si sa preluati apeluri prin intermediul boxei si microfonului incorporate. Muzica se intrerupe automat, astfel incat va puteti bucura de o linie clara, cu un minimum de distragere a atentiei in timp ce vorbiti cu membrii familiei si cu prietenii.

   
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.