DSPPA Difuzor Invizibil / Invisible Speaker 40W

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
  • Distribuie pe:

Descriere Difuzor Invizibil / Invisible Speaker 40W de la DSPPA

DSP40I este un difuzor în perete sau în tavan cu 100 de intrări. Transmisia 100v se realizează într-un mod de înaltă tensiune, cu curent redus, ceea ce face posibilă transmiterea pe distanțe mai lungi și conectarea paralelă a mai multor difuzoare.
Datorită unității speciale și a materialului special utilizat pe capacul de suprafață, DSP410I poate performa cu un sunet minunat atunci când este instalat în perete sau tavan. Total invizibil. Când este instalat pe perete sau tavan și acoperit cu vopsea, DSP40I poate fi total invizibil.
Este alegerea ideală pentru aplicații industriale și comerciale în mall-uri, clădiri de birouri și muzee unde este nevoie de muzică de fundal și paging.
Caracteristici:
Intrare 100V
Certificat UL, sigur și stabil
Frec larga de răspuns: 100Hz -20 kHz
SPL maxim: 102 ± 2dB
Sensibilitate ridicată: 87 ± 2dB
Total invizibil, instalat în perete sau tavan
Calitate excelentă a sunetului, pentru instalare în locuri de înaltă calitate

 

 

Specificatii:

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.