SmartBand Fitness Cellularline Bluetooth Rezistenta La Apa, Violet

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere SmartBand Fitness Cellularline Bluetooth Rezistenta La Apa, Violet de la Cellularline

Descriere

Cu bratara EasyFit Touch fitness pentru monitorizarea activitatilor zilnice, chiar si cele mai noi, cele mai avansate tehnologii de monitorizare fitness sunt usor de utilizat. Functiile ei avansate o face un produs performat, complet si de top. Si e usor de folosit. Simplitatea nu s-a descurcat niciodata mai bine!

Caracteristici

- Functii de fitness: monitorizeaza caloriile, pasii, calculeaza distanta parcursa si timpul de antrenament.

- Caller ID: afiseaza numele persoanei care te-a apelat.

- Certificat IP67: rezistenta la ploaie, transpiratie si scurte scufundari.

- Tehnologie Easy Charging: ecranul poate fi scos pentru a deveni un stick USB care poate fi reancarcat la PC sau la orice incarcator USB comun.

- Ecran touch-screen.

- Functia "Find the phone"

- Monitorizeaza fazele de somn, si trezirea gentila

- Bateria: 5-7 zile

- Tehnologia Wrist-Sense: ecranul porneste cand intorci incheitura, pentru a putea spune cat este timpul sau sa accesezi informatii importante in cel mai natural mod posibil. Ca si cand te-ai uita la un ceas de mana.

- Preview cu notificari: afiseaza notificari cu mesajele primite, notificari de pe WatsApp, Twitter si alte retele de sociale.

- Poti sa controlezi camera telefonului.

 

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.