Bratara fitness E-BODA Smart Fitness 101, Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Bratara fitness E-BODA Smart Fitness 101, Negru de la E-BODA

Prin portul Bluetooth 4.0 Smartfitness se poate conecta la orice smartphone, astfel iti poti urmari activitatea fizica in fiecare zi. Cu aplicatia ZERONER disponibila atat pentru Android cat si pentru iOS, iti poti monitoriza fiecare miscare din viata ta.
Chiar daca esti in mijlocul antrenamentului, nu vei mai rata nici un apel important. Smartfitness te va tine la curent cu toate notificarile ce le primesti pe telefon prin vibratii si afisaj.
SmartFitness stie cand dormi, asa ca va intra in modul repaos pana cand vei incepe sa te deplasezi din nou. Cu ajutorul aplicatiei ZERONER iti poti programa orele de somn.
Prin modul USB Charger, SmartFitness poate fi incarcat oricand si de la device cu USB. Nu vei ramane niciodata fara baterie.

Specificatii

Tehnologie Smart

CARACTERISTICI GENERALE

Activitate monitorizata

Pasi

Apeluri primite

Calorii arse

Stil De incheietura
Sistem de operare compatibil

Android

iOS

Tip display OLED
Conectivitate Bluetooth 4.0
Continut pachet 1 x Bratara fitness
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip baterie 40mAh

DIMENSIUNI

Greutate 0.18 Kg
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.