Bratara fitness Garmin Vivofit Jr. 2, Bratara reglabila, Disney Princess

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Bratara fitness Garmin Vivofit Jr. 2, Bratara reglabila, Disney Princess de la GARMIN

Trackerul de fitness pentru copii Disney Princess cu aplicatii interactive
- Bratara potrivita pentru inot beneficiaza de un ecran color ce poate fi personalizat si de o baterie ce poate fi inlocuita de utilizator, cu o durata de viata de peste 1; nu necesita reincarcare
- Parintii pot accesa instrumente de gestionare a sarcinilor sau de acordare a recompenselor din aplicatia cu control parental
- Motiveaza copii sa atinga obiective legate de minutele active care deblocheaza aventuri, jocuri si pictograme cu printesele Disney Ariel, Belle, Jasmine, Mulan si Rapunzel
- Urmareste pasii, somnul si 60 de minute de activitate zilnica recomandata1
- Alertele de reamintire si cronometrul de sarcini ii mentin pe copii concentrati pe sarcini cum ar fi temele pentru acasa, timpul de antrenament si spalatul pe dinti

vívofit jr. 2 nu este doar un tracker de activitate1 pentru copii. Este o experienta interactiva in care activitatea deblocheaza aventuri. Bratara potrivita pentru inot ofera o durata de viata a bateriei de peste 1 an. Cu aceasta, copiii pot descoperi aventurile Disney Princess din aplicatia gestionata de parinti, prin atingerea celor 60 de minute de activitate zilnica.

Elegant si rezistent
Rezistent si durabil, vívofit jr. 2 prezinta un ecran color personalizabil si o bratara confortabila, disponibila in 2 culori. Bratara mov ofera pictograme cu personaje printese si le afiseaza in roz pe Ariel, Belle, Jasmine, Mulan si Rapunzel, toate pe o singura bratara. Copilul dvs. isi poate etala stilul Disney Princess si il poate folosi oriunde, de la joaca la fotbal, la baie sau chiar in pat. Bateria ce poate fi inlocuita de catre utilizator va fi activa timp de peste un an – nu este necesara incarcarea.

Regatele magice: o aventura a Disney Princess
In fiecare zi, copiii au mai multe de explorat atunci cand iti ating obiectivele de 60 de minute de activitate zilnica, ceea ce ii inspira sa depuna eforturi. Cu dvs. ca ajutor, copilul dvs. va descoperi noi aventuri si va explora regate magice alaturi de Ariel, Belle, Jasmine, Mulan si Rapunzel. Acestia le vor ajuta pe Rapunzel si Flynn Rider sa scape de Mother Gothel, sa il salveze pe Imparat alaturi de Mulan si chiar sa exploreze Pestera Minunilor alaturi de Jasmine. Cu cat ating si depasesc mai multe din obiectivele lor de activitate, cu atat vor avea partea de mai multe povesti.

Interactionati cu un regat magic
Pe langa descoperirea mai multor aventuri cu printese, copii pot accesa jocuri amuzante si multe altele. Atingerea obiectivelor zilnice ofera copiilor mai multe sanse de a juca jocuri cu provocari prin atingere. Degetele lor se vor misca rapid pe masura ce vor concura contratimp pentru a realiza cat mai multe potriviri si pentru a aduna cat mai multe puncte inainte de expirarea timpului. Indeplinirea obiectivelor de activitate zilnica le ofera copiilor mai multe sanse de a juca jocuri amuzante si de a colecta pietre pretioase pentru a descoperi propriul lor regat pe harta cu aventuri. Pentru a obtine mai multe pietre pretioase si mai multe sanse de a juca jocul prin atingere, copiii vor trebui sa continue sa inregistreze aceste minute de activitate!

Asistentul parental personal
Aplicatia pentru mobil nu este destinata numai pentru divertismentul copiilor. Parintii o pot utiliza pentru a-si gestiona tracker-ul de fitness vívofit jr. 2. Vizualizati datele despre activitati, responsabilitati, somn si multe altele dupa sincronizarea cu dispozitivele compatibile Apple®, Android™ si tableta Amazon Fire. Invitati intreaga familie sa participe la o intrecere zilnica de pasi, alocati activitati si sarcini, specificati o valoare a recompensei in monede virtuale si aflati cate monede are fiecare copil. Aceste monede de aplicatie pot fi valorificate de catre cei mici pentru recompense convenite. Totul se controleaza direct de pe dispozitivul dvs.

Recompense, mementouri si responsabilitati
Copiii vor vedea cat de amuzante si profitabile pot fi sarcinile din gospodarie. Cu vívofit jr. 2, parintii aloca sarcini si programeaza alerte din aplicatia de pe smartphone, iar bratarile copiilor le arata activitatile pe care le au de indeplinit. Acestea pot fi configurate sa se repete saptamanal sau chiar zilnic – perfect pentru copiii care au nevoie de mementouri. Iar pentru adolescentii carora le plac amanarile, programati alertele in aplicatia pentru parinti, pentru ca vívofit jr. 2 sa le aminteasca sa isi termine temele pentru acasa, sa se spele pe dinti si multe altele. Alerta, alaturi de o pictograma, le va reaminti ce au de facut. Apoi, copilul poate porni temporizatorul de activitati de pe dispozitiv, pentru a sti cat timp mai au la dispozitie.

Competitii amicale de pasi
Competitiile amicale se muta pe terenul de joaca si in gradina. Competitiile de pasi Toe-to-Toe permit copiilor sa se sincronizeze cu prietenii din apropiere, pentru a se provoca unii pe altii (intrecere unu la unu) sau chiar pe ei insisi la competitii de pasi cronometrate. Dupa finalizare, vor vedea numarul total de pasi din timpul competitiei si vor vedea daca au castigat in fata prietenilor sau si-au batut recordurile personale. Copiii dvs. pot accesa aplicatia pentru a vizualiza rezultatele din competitiile finalizate ale copiilor dvs. si isi pot afisa ultimele victorii. Parintii se pot distra si ei. Descarcati aplicatia Toe-to-Toe Connect IQ™ pe un dispozitiv compatibil pentru a provoca copiii la o competitie de pasi.

Ramaneti activi impreuna
Acum puteti comunica cu prietenii si familia dvs. din Garmin Connect si chiar cu prietenii de joaca ai copiilor dvs. Atunci cand va conectati cu alte familii din Aplicatia vívofit jr., acestea pot participa la competitiile dvs. saptamanale de pasi. Creati competitii personalizate de pasi si minute active, apoi invitati participantii din lista dvs. de conexiuni. Puteti chiar sa va lasati comentarii in cadrul aplicatiei, in timp ce competitia este activa.



CARACTERISTICI GENERALE

Activitate monitorizata Pasi Distanta parcursa Somn
Stil Casual Sport
Sistem de operare compatibil Android iOS
Tip senzor Accelerometru
Conectivitate Bluetooth
Continut pachet 1 x Bratara fitness
Culoare Roz

CARACTERISTICI TEHNICE

Rezolutie display 88 x 88
Tip baterie CR1632
Autonomie baterii 1 an

DIMENSIUNI

Circumferinta incheietura 130 - 175 mm
Greutate 17.5 g
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.