Bratara Fitness Garmin VivoSmart, Black

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Bratara Fitness Garmin VivoSmart, Black de la GARMIN

rezolutie 160 x 68 pixeli, compatibilitate Android 4.3+ si iOS 7, Alerta prin vibrare, Functie "Find my phone'', Rezistent la apa: 5 ATM, Indici afisaj: pasi, ceas, calorii arse, durata somnului, Sincronizare automata

Mai mult decat pasi

In afara de masurarea distantei a pasilor si a caloriilor, VivoSmart HR masoara etajele urcate cu ajutorul altimetrului barometric integrat.

Monitorizeaza pulsul

VivoSmart HR va ofera libertatea de a lucra fara nici o alta curea suplimentara de monitorizarea a pulsului. Cu ajutorul ritmului cardiac, VivoSmart HR ofera informatii in privinta caloriilor arse si cuantifica intensitatea activitatilor fizice, oferind o mai buna analiza a activitatiilor fizice.

Fii mai bun pe zi ce trece

Vivosmart HR invata nivelul activitatii curente, apoi atribuie un obiectiv realizabil in fiecare zi. Dupa cum treceti de etapele din ziua respectiva, acesta va ajusta obiectivele pentru a doua zi. Impingandu-va treptat spre un stil de viata sanatos. De-a lungul zilei dumneavoastra, va reaminteste sa ramaneti activi prin bara de activitate si vibratii de avertizare daca ati fost inactivi timp de 1 ora. Pentru a reseta temporizatorul de inactivitate trebuie sa faceti o scurta plimbare.

Categorie:

Smartwatches si Accesorii

Tip accesoriu:

Bratara

Diagonala display (inch):

1.00" x 0.42"

Rezolutie (pixeli):

160 x 68

Culoare:

Negru

Telefoane compatibile:

Android 4.3+
iOS 7+

Altele:

Alerta prin vibrare
Functie "Find my phone''
Rezistent la apa: 5 ATM
Indici afisaj: pasi, ceas, calorii arse, durata somnului
Sincronizare automata

Greutate:

29.6 g

Dimensiuni (W x H x D mm):

136-187 mm

Conectivitate:

Bluetooth v4.0

Autonomie:

Pana la 5 zile

Senzori:

Accelerometru

Tehnologie:

Smart

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.