Bratara fitness Mio Velo Activity Heart Rate Monitor, Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Bratara fitness Mio Velo Activity Heart Rate Monitor, Albastru de la Mio

Bratara fitness de la mio iti ofera informatii exacte cu privire la ritmul cardiac, fara sa mai fi nevoit sa porti o curea in piept. Transmite datele ritmului cardiac direct pe smartphone-uri si calculatoare prin bluetooth.
   

Indiferent de domeniul dumneavoastra functioneaza cu acuratete


Mio Velo sunt construite pentru a rezista, fie ca va antrenati pe teren accidentat  sau sub apa, poate suporta toate conditiile de formare fizica, astfel incat sa puteti urmari frecventa cardiaca cu o precizie de varf, in timp real, tot timpul. Mio Velo este rezistent pana la 30 m sub apa.

   
Mio velo iti ofera pana la 5 zone de ritm cardiac personalizate cu 6 culori de lumina ce indica nivelul ritmului cardiac. Bratara este echipata cu o baterie care se incarca cu ajutorul cablului usb, durata de viata a bateriei este de 8 ore.

 

 

 Specificatii

CARACTERISTICI

Categorie Smartwatches si Accesorii
Tip accesoriu Bratara
Culoare Albastru
Telefoane compatibile Android 4.3
iOS 8.0
Durata de functionare 8 ore
Material Silicon
Altele Rezistenta la apa (30m)
Greutate 33.7 g
Dimensiuni (W x H x D mm) 440 x 300 x 265
Conectivitate Bluetooth 4.0
Acumulator Li-Polymer
Senzori Optical HRM (Heart rate monitor)
Tehnologie Smart
Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.