Bratari fitness

Bratari fitness cu preturi cuprinse intre 47 lei si 543 lei

Descriere Bratari fitness

Fie ca esti o persoana activa, obisnuita cu un antrenament intens in fiecare zi, sau esti obisnuit cu putina activitate sportiva, cu siguranta te va avantaja o bratara fitness. Atunci cand faci sport, o monitorizare atenta a activitatii tale te va ajuta mult, atat ca sa iti imbunatatesti antrenamentele, cat si ca sa le adaptezi la nevoile tale.

O bratara pentru sport functioneaza ca un tracker de activitate pentru tot ceea ce faci atunci cand incepi un antrenament. Noile generatii de bratari smart sunt dotate cu o serie de functii precum calcularea numarului de pasi, monitorizare puls sau, in cazul modelelor mai avansate, chiar monitorizarea somnului pe timpul noptii. In plus, acestea au si rezistenta la apa, asa ca pot fi folosite chiar si in timpul inotului.

Vei gasi o larga varietate de bratari fitness in acest magazin online, disponibile la cel mai bun raport calitate - pret. Pe Badabum ai acces la oferte si promotii pentru toate buzunarele, din confortul casei tale, fara eforturi si fara batai de cap.