Btatara Fitness MyKronoz ZeFit 3 Albastru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Btatara Fitness MyKronoz ZeFit 3 Albastru de la MyKronoz

 

ZeFit 3 este o bratara fitness cu ecran tactil color, care indica ora, inregistreaza pasii facuti, distanta parcursa, caloriile arse si calitatea somnului. Cu ajutorul bratarii ZeFit 3 poti vedea in timp real progresul zilnic si rezultatele activitatilor tale cu o simpla atingere a ecranului.

Ai nevoie de motivatie pentru a face miscare? ZeFit3 are o alerta care iti va aminti discret, printr-o vibrare, ca ai fost inactiv o anumita perioada de timp. Pentru a conecta bratara fitness la dispozitivul tau, activeaza Bluetooth-ul si  descarca gratuit aplicatia mobila ZeFit 3 disponibila pentru Apple, Android si Windows. Cu ajutorul acesteia vei putea selecta o anumita interfata, vei putea seta obiective zilnice, monitoriza nivelul performantei tale sau vei putea analiza progresele facute. 

ZeFit 3 poate fi utilizata si ca o telecomanda a telefonului tau, pentru a face poze sau a asculta muzica.  Atunci cand este conectata la un smartphone sau la o tableta, prin Bluetooth, bratara fitness iti indica apelurile primite, mesajele text, mailurile, activitatile notate in calendar si activitatea pe retelele de socializare. Bratara fitness are o functie de detectare a dispozitivului conectat, pentru a permite localizarea acestuia in cazul in care l-ai pierdut.

ZeFit3 este o bratara fitness rezistenta la apa, care iti va permite sa inregistrezi progresul activitatilor tale fizice si sa ramai conectat in permanenta la smartphone-ul tau.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.