Bratara Fitness MyKronoz ZeFit 3 HR Alb

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Bratara Fitness MyKronoz ZeFit 3 HR Alb de la MyKronoz

 

Acum este mult mai usor sa inregistrezi fiecare miscare a ta, precum si rezultatele acesteia, prin intermediul bratarii fitness ZeFit 3 HR. Aceasta inregistreaza bataile inimii, pasii facuti, distanta parcursa, caloriile arse, precum si calitatea somnului.

Conecteaza bratara fitness la smartphone-ul tau prin Bluetooth si aceasta iti va trimite alerte atunci cand primesti apeluri, mesaje, sau cand ai anumite evenimente notate in calendar. ZeFit 3 HR este compatibila cu smartphone-uri si tablete, prin intermediul aplicatiei diponibile in App Store, Google Play si Windows Phone Store. Nu a fost nicicand mai simplu sa ramai conectat in timpul exercitiilor fizice, ZeFit 3 HR fiind un gadget special gandit pentru persoanele active. Poti sa folosesti bratara ta fitness pentru a face poze sau pentru a asculta muzica, aceasta functionand si ca o telecomanda pentru telefonul tau. Atunci cand nu iti gasesti telefonul, utilizeaza functia de localizare a dispozitivului conectat, disponibila pentru bratara si gaseste-l in cel mai scurt timp.

Cu un design modern, bratara fitness este realizata dintr-un material flexibil, rezistent la apa si este disponibila in diverse culori. ZeFit 3 HR este un gadget care imbina perfect stilul cu utilitatea, oferindu-ti informatii importante despre progresele tale zilnice si motivandu-te sa ii indeplinesti telurile.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.