Bratara Fitness Razer Nabu Marimea M/L Negru

Pentru toate electrocasnicele si sistemele de climatizare beneficiezi de livrare pana in casa.
Produsul nu mai este activ in oferta Badabum.ro

Iti recomandam urmatoarele produse similare:

  • Distribuie pe:

Descriere Bratara Fitness Razer Nabu Marimea M/L Negru de la Razer

 

Razer Nabu este o bratara fitness inteligenta cu ecran OLED, accelerometru precis pentru monitorizarea starii fizice si comunicare band to band. 

Nabu se conecteaza la smartphone prin Bluetooth iar prin intermediul aplicatiei descarcate gratuit de pe Google Play sau App Store vei putea controla si verifica anumite functii de pe telefon pentru a fi intotdeauna la zi cu noutatile. Atunci cand vei primi apeluri, email-uri, mesaje sau alte notificari acestea vor fi afisate pe ecranul bratarii iar Razer Nub te va atentiona printr-o vibratie discreta. 

Toate activitatile fizice (numarul de pasi, distanta parcursa, caloriile arse, minutele active cat si orele dormite) vor fi afisate in timp real pe smartband si pastrate in aplicatia Nabu. Razer Nabu urmareste si calitatea somnului tau, aceasta functie activindu-se automat din momentul in care ai adormit pana cand te vei trezi. Razer Nabu este un fitness tracker care poate comunica usor cu bratarile altor persoane pentru a trimite date de contact printr-o simpla strangere de mana. Nabu poate detecta, de asemenea, alte bratari Nabu, in imediata apropiere pentru mai multe moduri distractive de conectare cu altii prieteni cat si cu lumea din jurul tau. In cazul in care nu ai telefonul la tine, Nabu poate stoca datele tale iar acestea se vor sincroniza automat cu telefonul, atunci cand bratara intra in raza de actiune a acestuia.

Vezi mai mult

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografiile au caracter informativ iar nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor, pot prezenta accesorii neincluse in pachetele standard, pot fi reprezentante pentru o serie de produse cu diferente minore la nivelul modelelor individuale, pot fi poze de tip "lifestyle" care prezinta un concept. Unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.